Όταν στις αρχές του μήνα η Shailene Woodley δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram από το backstage του Big Little Lies, οι φανς κυριολεκτικά τρελάθηκαν – μαζί κι εμείς.

Μπορεί να μην έχουμε επίσημη ημερομηνία ακόμη, ξέρουμε όμως ότι η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσα σε αυτή τη χρονιά. Οι πρωταγωνίστριες φρόντισαν να ενημερώσουν το κοινό για την αρχή των νέων γυρισμάτων τον Μάρτιο που μας πέρασε. Όπως και για την ολοκλήρωση τους τον Αύγουστο. Tα καλά νέα είναι ότι θα τις ξαναδούμε όλες στις οθόνες μας, συν μια έκπληξη. Το καστ θα συμπληρώσει επίσης η Meryl Streep, η οποία θα εμφανιστεί ως πεθερά της Celeste -aka Nicole Kidman. Κακά νέα προφανώς δεν υπάρχουν όταν πρόκειται για το Big Little Lies.

Η σειρά θα βρίσκεται φέτος υπό νέες σκηνοθετικές οδηγίες. Ο σκηνοθέτης του πρώτου κύκλου, Jean-Marc Vallée, έδωσε τη θέση του στην Andrea Arnold, η οποία επίσης έχει πολλές επιτυχίες στο ιστορικό της. Το μεγαλύτερο μυστήριο παραμένει η πιθανή επιστροφή του Alexander Skarsgard. Αν γίνει μέσω flashback θα είμαστε οκ. Αν όχι, τότε έχουμε πρόβλημα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε τι ανατροπές θα φέρει ο νέος κύκλος. Η Liane Moriarty, η συγγραφέας του βιβλίου Big Little Lies, δεν είναι γράψει κάποιο sequel για την τύχη των χαρακτήρων της. Με αφορμή, ωστόσο, τη νέα σεζόν, δημιούργησε μια ιστορία πάνω στην οποία θα βασιστούν τα 7 νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με την HBO, η νέα αυτή σεζόν “θα εξερευνά την κακοήθεια του ψέματος, τη διάρκεια της φιλίας, το εύθραυστο του γάμου και, φυσικά, το μένος της γονεϊκής καθοδήγησης. Σχέσεις θα ξεφτίσουν, η εμπιστοσύνη θα διαβρωθεί και η δυνατότητα για συναισθηματικά η σωματικά τραύματα θα καραδοκεί”

Featured Image: hollywoodreporter.com