Αγαπημένα μου προϊόντα ήταν και θα είναι πάντα τα «αόρατα». Εκείνα που αναδεικνύουν την επιδερμίδα δίχως χρώματα, βάρος και πολλά πολλά. Η Benefit έχει πετύχει ακριβώς αυτό. Το #noFilter αποτέλεσμα στην καθημερινότητα του μακιγιάζ. Το best seller προϊόν: το primer the Porefessional είναι ήδη το αγαπημένο μας, καιρός να γνωρίσουμε και την υπόλοιπη σειρά καθώς και ένα ολοκαίνουργιο προϊόν τύπου make up με την ευκαιρία ενός μεγάλου GIVEAWAY που θα διαρκέσει τρεις ημέρες από σήμερα με 4 νικήτριες.

Step 1 | το invisible finish mattifying gel αγκαλιάζει σαν φιλμ την επιδερμίδα μειώνοντας ορατά τους πόρους και γίνεται αυτόματα το #noFilter αγαπημένο σου.

 0

Step 2 | το primer the POREfessional είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Benefit και όχι άδικα.

 2

Step 3 | νέο !ολοκαίνουργιο! προϊόν make up με στόχο το καμουφλάρισμα των πόρων και τη μείωση της εμφάνισής τους με διαφορετικές αποχρώσεις για να βρεις εκείνη που ταιριάζει σε σένα.

 2

Step 4 | η πολύ ελαφριά (χωρίς χρώμα πούδρα) με ενσωματωμένο πινελάκι για να εξαφανίζεις τη «γυαλάδα» και να νιώθεις άνετα όπου και εάν βρίσκεσαι : )

 3

4 τυχερές κοπέλες (ή και τυχερά αγόρια για να τα κάνουν δώρο) θα κερδίσουν από ένα σετ που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω Benefit προϊόντα. 2 ονόματα θα αναδειχθούν από το Savoirville και δύο από τον λογαριασμό της Ευας.

Απλά μπες στο Instagram @savoirvillegr ή @_evaadam για να μάθεις περισσότερα!

Καλή τύχη!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ: Νικήτριες η @mariatakvorian @kvgiota @lilalina52 @eroubii