Η συγγραφέας και πρώην πρώτη κυρία, Michelle Obama θα είναι σύντομα στο Netflix. Tο βιβλίο της ‘Becoming’ γίνεται παραγωγή της πλατφόρμας στις 6 Μαΐου.

Οι πρώτες εικόνες που έχουμε από το ντοκιμαντέρ δείχνουν την Obama να συναντά μια ομάδα νέων ανθρώπων στη Philadelphia. Αλλά και να μιλά για την αλλαγή της από πρώτη κυρία σε συγγραφέα. Όπως ήδη παραδέχεται, όλοι οι δρόμοι στη ζωή διαφέρουν και ο κάθε ένας από αυτούς χρειάζεται διαφορετικούς φακούς.

Η ίδια είπε πως η ταινία σε σκηνοθεσία της Νadia Hallgren, θα έχει να κάνει με τη ζωή της μετά το βιβλίο. «Σε μικρά γκρουπ νέων και μεγαλύτερων, μοναδικών και ενωμένων, θα έρθουμε κοντά, θα μοιραστούμε ιστορίες, χαρά, έγνοιες και όνειρα», είπε η Michelle Obama σε δηλώσεις της στο Netflix. Ενώ συνέχισε λέγοντας πως, «Επεξεργαστήκαμε το παρελθόν για ένα καλύτερο μέλλον. Σε μια συζήτηση για το ‘Becoming,’ πολλοί από εμάς τολμήσαμε να πούμε όλα όσα ελπίζουμε να γίνουν, δυνατά.»

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 2018, με τίτλο Becoming είχε παγκόσμια επιτυχία και μετά από μόλις δύο εβδομάδες στα ράφια έγινε best-seller για 2018. Το memoir της πρώην πρώτης κυρίας μοιράζεται με όλους μας λεπτομέρειες από τη ζωή της στον Λευκό Οίκο, τη σχέση της με την οικογένειά της αλλά και με τους γύρω της.

Δες το πρώτο trailer:

featured image: Town & Country Magazine