Η δούκισσα του Sussex από την πρώτη στιγμή που έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας την Αγγλίας απασχόλησε τα διεθνή μέσα. Βασικό σημείο αναφοράς, πέρα από το κομψό, μίνιμαλ στυλ της, αποτέλεσαν οι beauty εμφανίσεις της. Η δούκισσα, κατά γενική ομολογία, κατάφερε να φέρει έναν σύγχρονο αέρα στο παλάτι. Οι εμφανίσεις της, ακόμα και κατά την εγκυμοσύνη της, καταφέρνουν να είναι απλές, προσεγμένες αλλά και ιδιαίτερα λαμπερές.

Ποια είναι όμως τα μυστικά της ώστε, ακόμα και στην πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μιας γυναίκας, να διατηρεί αυτή την απαράμιλλη λάμψη;

travelandleisure.com

Φυσικά πίσω από το αποτέλεσμα που εμείς θαυμάζουμε δε μπορεί παρά να «κρύβεται» κάποιος ειδικός. Η Sarah Chapman, ο ιθύνων νους πίσω από το πασίγνωστο skincare brand, είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε την παραμονή του γάμου της η δούκισσα του Sussex.

Η Chapman μοιράζεται στο Harpers Bazaar ορισμένα από τα μυστικά της λάμψης της Meghan. Ποια είναι τέλος πάντων τα μυστικά του τέλειου δέρματός της ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της; Πώς μπορούμε να μιμηθούμε το αποτέλεσμα υγείας;

Βασικό σημείο, σύμφωνα με την Chapman, είναι να μην αλλάξουμε δραματικά την ρουτίνα μας. Πολλές μέλλουσες μανούλες, φαίνεται να έχουν πολύ καλύτερο δέρμα στην περίοδο αυτή. Η λάμψη λόγω εγκυμοσύνης μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Η τακτική και βαθιά ενυδάτωση είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Ταυτόχρονα η Chapman αποκαλύπτει και τον καθοριστικό ρόλο της βιταμίνης C, προκειμένου να προλάβουμε την υπερ-χρωμάτωση του δέρματος. Αυτό ήταν και ένα από τα μυστικά της Δούκισσας για λαμπερό δέρμα. Συνδυαστικά μάλιστα με κάποια συσκευή μασάζ, το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό.

Φυσικά, υπάρχει και η περίπτωση να εμφανιστεί κάποιου είδους ακμή. Η πιθανότητα το δέρμα μας να ξεσπάσει λόγω των ορμονικών μεταβολών δεν είναι και ιδιαίτερα σπάνιο. Εννοείται πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Το μυστικό, σύμφωνα με την Chapman είναι να φερθούμε με ευγένεια στο δέρμα μας, ώστε να μην εντείνουμε τυχόν ευαισθησία.


Featured imade: harpersbazaar.com