Το beauty blender όλες το ξέρουμε. Αυτό το μικρό, χρωματιστό, απαλό σφουγγαράκι το οποίο βρέχουμε πριν χρησιμοποιήσουμε. Αυτό διπλασιάζεται σε μέγεθος και χρησιμοποιώντας το μπορούμε να πετύχουμε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα αερογράφου, ταμπονάροντας το foundation πάνω στο δέρμα.

Το βασικό «πρόβλημα» που υπήρχε με το beauty blender ήταν ότι απορροφούσε μεγάλη ποσότητα προϊόντος, ειδικά όταν τοποθετούσαμε το foundation απευθείας πάνω σε αυτό και το εφαρμόζαμε στο πρόσωπο.

Το επόμενο trend στο makeup ήταν το sili sponge (διάβασε εδώ), ένα κομμάτι σιλικόνης στο μέγεθος και σχήμα του beauty blender, με το οποίο τοποθετούσαμε το foundation, πάλι με ταμποναριστές κινήσεις. Εκτός της περίεργης αίσθησης του sili sponge στο δέρμα, δεν ήταν καθόλου μαλακό και ελαστικό, οπότε πλέον το νέο beauty hack ακούει στο όνομα condom blender.

Ναι, ναι καλά ακούσατε. Πρόκειται για το νέο trend στο χώρο της ομορφιάς, στο οποίο ορκίζονται αρκετοί makeup artists. Ουσιαστικά είναι ένα κλασσικό, αγαπημένο beauty blender, το οποίο και τοποθετούν μέσα σε ένα προφυλακτικό. Ακούγεται περίεργο στην αρχή αλλά ισχυρίζονται ότι με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν χάνεται καθόλου προϊόν, όπως συμβαίνει με το beauty blender, αλλά το σφουγγαράκι δεν χάνει και την ελαστικότητα και υφή για την οποία έγινε διάσημο.

Εσύ θα το δοκιμάσεις;