Η ανάγκη για δημιουργία και έκφραση είναι εκείνα που την χαρακτηρίζουν από μικρό παιδί. Οι σπουδές της στη γραφιστική, στη σκηνογραφία και την ενδυματολογία, η αγάπη της για τις τέχνες και γενικότερα για την αισθητική είναι η κινητήριος δύναμη της και αυτό που της δίνει ώθηση για νέα πράγματα.

Η Βασιλική Μπέλλου είναι η δημιουργός του ομώνυμου brand αξεσουάρ Vasiliki Bellou. Μας απάντησε στις ερωτήσεις μας για τη νέα συλλογή της, τα υλικά που χρησιμοποιεί, την καθημερινότητα και τα σχέδιά της.

Αν μπορούσες να συνοψίσεις τη φιλοσοφία του “Vasiliki Bellou” με λίγες λέξεις τι θα μας έλεγες;

Είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψες παραπάνω. Ο μινιμαλισμός, η γεωμετρία, η συμμετρία και οι απλές φόρμες που πάντα έχουν ως επίκεντρο τη σύγχρονη γυναίκα και τους ρυθμούς της.

Τι περιλαμβάνει η συλλογή του brand και πόσο εύκολα είναι να ανανεώνονται οι εμπνεύσεις, οι ιδέες και να δημιουργούνται νέα κομμάτια με φρέσκο αέρα;

Μεγάλες εύχρηστες shoppers και tote bags, χιαστί τσαντάκια σε γεωμετρικά σχήματα και φυσικά τα αγαπημένα σακίδια σε διάφορα χρώματα. Τσάντες οι οποίες μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ δίνοντας μια προσεγμένη και κομψή εμφάνιση.

Τι υλικά χρησιμοποιείς κυρίως στις τσάντες που κατασκευάζεις και ποιο πιστεύεις είναι αυτό που αρέσει περισσότερο;

Δουλεύω κυρίως με τεχνόδερμα και suede υψηλής ποιότητας, σε διάφορα χρώματα και υπέροχες υφές. Φέτος τα χρώματα είναι αυτά που έχουν ενθουσιάσει. Λαδί, μπορντό, βαθύ μοβ ταιριάζουν απόλυτα με την γενικότερη αισθητική που επικρατεί στις τάσεις του χειμώνα. Ώστε να μπορούν να φορεθούν με πολλά outfits.

Τι περιλαμβάνει η επαγγελματική σου καθημερινότητα;

Πολλές ώρες στο κατάστημα, συναντήσεις με προμηθευτές, συζητήσεις με συνεργάτες και πολλές πολλές σκέψεις.

Τι να περιμένουμε από σένα το επόμενο διάστημα;

Αυτή την περίοδο γίνεται η οργάνωση και η προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Οι γραμμές και η αισθητική της collection θα παραμείνουν στην ίδια φιλοσοφία, με πιο ανάλαφρη ματιά εστιάζοντας πάντα στην καθημερινότητα και τους ρυθμούς της εργαζόμενης σύγχρονης γυναίκας.

Που μπορούμε να βρούμε τις τσάντες “Vasiliki Bellou” ώστε να μαθαίνουμε όλα τα νέα του brand και να κάνουμε τις παραγγελίες μας;

Όλα τα σχέδια της collection μπορείτε να τα βρείτε στο artonomous.gr. Kαι στο φυσικό μας κατάστημα στη Θεσσαλονίκη ARTonomous style & design στην Παπαμάρκου 45, 2315518333

instagram | facebook

ΔΙΑΒΑΣΕ: 6 γυναίκες αλλάζουν τον κόσμο της μόδας