Το Baby Brow Lamination, είναι παρόμοια τεχνική με το απλό Brow Lamination.

Να θυμάσαι πως το κλασικό brow lamination είναι μια μη-επεμβατική τεχνική που δίνει στα φρύδια ωραίο σχήμα προς μια κατεύθυνση. Περίπου το ίδιο λοιπόν είναι και το Baby Brow Lamination. Η μεγάλη διαφορά; Δουλεύει μόνο στο αρχικό τμήμα των φρυδιών, βοηθώντας σε μια πιο απαλή και πιο ευέλικτη εμφάνιση.

Σκοπός της τεχνικής αυτής, που έχει γίνει και viral τάση στην πλατφόρμα του Tik Tok, είναι να αναδείξει περισσότερο τις άκρες του φρυδιού σου ώστε να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια, γεμάτα και το βλέμμα να ανοίγει.

Έτσι, τα πιο λεπτά φρύδια, με το Baby Brow Lamination, φαίνονται πιο πυκνά, ενώ τα πιο έντονα φρύδια αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο, καθώς φαίνονται καλοχτενισμένα και περιποιημένα. Η τεχνική αυτή πραγματικά έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες και αυτό, όχι χωρίς λόγο, καθώς γίνονται θαύματα στα φρύδια σου και αλλάζει όλο το πρόσωπό σου.

@rachelwilliamscreative ‘The Baby Brow’ – i only laminate the first part of brow which brings them closer together to achieve that ‘model.. i dont even use tweezer’ look.. a great trick for if you have over plucked your center #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyourpage #brow #browntiktok #browshaping #browstutorial #lamination #browlamination #browlaminationtutorial #thebabybrow ♬ Baby – Ashanti

Πώς θα το κάνεις και εσύ;

Εννοείται πως για να κάνεις αυτή την τεχνική, θα πρέπει να επισκεφτείς έναν ειδικό που γνωρίζει τη διαδικασία. Με τα κατάλληλα προϊόντα λοιπόν, που θα σου βάλει η τεχνίτρια φρυδιών σου, θα έχεις το αποτέλεσμα αυτό. Πες αντίο λοιπόν στα μολύβια φρυδιών.

Επίσης, παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με θεραπεία φρυδιών σε τζελ ή σαπούνι, όμως δεν θα κρατήσει για πολύ. Στη πραγματικότητα, ένα απλό τζελ θα μείνει μόνο για μερικές ώρες.

Το ειδικό βουρτσάκι θα σε βοηθήσει να δίνεις στα φρύδια σου κάθε φορά την κατεύθυνση που επιθυμείς να έχουν.

@venusroom Longest brow hairs ever!❤️‍🔥 A brow tech’s DREAM 😍 Stay tuned for full lami video 👀 #browlamination #beautiful #shocking #dream #fyp #AXERatioChallenge #longhair ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling

Τι προετοιμασία πρέπει να κάνεις;

Πριν πας στο ραντεβού σου, θα πρέπει να κάνεις κάποια σημαντικά βήματα ώστε να πετύχει η τεχνική αλλά και να κρατήσει. Μία καλή προετοιμασία λοιπόν είναι το κλειδί για το Baby Brow Lamination. Για καλύτερα αποτελέσματα λοιπόν, πρέπει να διασφαλίσεις ότι τα φρύδια σου είναι πολύ καθαρά, χωρίς λιπαρότητα και στεγνά πριν από τη διαδικασία εφαρμογής.

Αυτό εγγυάται ότι τα προϊόντα θα απορροφηθούν από τις τρίχες των φρυδιών σου. Έτσι, θα γίνει σωστά η τεχνική αλλά και θα κρατήσουν τα φρύδια σου όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί να προσφέρει η διαδικασία.

@artemis.bss μετρήστε τις φορές που είπα omg😭##for_your_page##unboxing #macbookairm2 #macbook#mac #apple #school ♬ original sound – artemiss