Αυγά, ψωμί, παρμεζάνα

Αυγά με ψωμί και παρμεζάνα

To κλασικό πρωινό που βάζεις το αυγό στο κενό που έχεις δημιουργήσει στο ψωμί αναβαθμίζεται με παρμεζάνα και έξτρα hot sauce.

Για 6 μερίδες θα χρειαστείς:
1/3 της κούπας μαγιονέζα
1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
6 φέτες ψωμί του τόστ
6 μεγάλα αυγά
αλάτι και πιπέρι
hot sauce
  1. Ανακάτεψε μαζί σε ένα μπολ τη μαγιονέζα μαζί με το τυρί. Κόψε με ένα ποτήρι τη ψύχα απο το κέντρο της κάθε φέτας.
  2. Άπλωσε το μείγμα της μαγιονέζας σε κάθε φέτα. Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι ψήσε το ψωμί μέχρι να ροδίσει, ένα με δύο λεπτά. Σπάσε το αυγό στην τρύπα της κάθε φέτας και αλατοπιπέρωσε. Χαμήλωσε τη θερμοκρασία και σκέπασε για 3-4 λεπτά το σκεύος.
  3. Σέρβιρε περιχύνοντας λίγη hot sauce.
featured photo: MasterCook
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.