Βρισκόμαστε επισήμως στο τέλος της άνοιξης και βαδίζουμε ολοταχώς για το πολυπόθητο καλοκαίρι. Το χρώμα των μαλλιών μας λογικά έχει παραμείνει το ίδιο από τα Χριστούγεννα (call me new year’s resolution), οπότε έφτασε η πολυπόθητη στιγμή.

Στη αναζήτηση για color inspo για τα μαλλιά μας, το instagram μας δείχνει το δρόμο. Ας δούμε τα χρώματα που κλέβουν την παράσταση και φυσικά την καρδιά μας. Παρακάτω ακολουθεί ένας μίνι οδηγός για το χρώμα που μπορεί να απογειώσει το look μας.

Living coral

Η απόχρωση αυτή του κοραλί ψηφίστηκε ως το χρώμα Pantone για το 2019. Πρόκειται για μια πιο «ήσυχη» εκδοχή της κλασσική κοραλί απόχρωσης. Μπορεί να υιοθετηθεί με μεγαλύτερη ευκολία και δεν χρειάζεται να αγαπάς τις τολμηρές αλλαγές για να την ακολουθήσεις.

cosmopolitan.com

Glitch vibe

Σίγουρα ένα χρώμα για τις πιο τολμηρές. Πρόκειται για ένα multi-colored effect, το οποίο μοιάζει με ουράνιο τόξο. Αν δεν είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα και αν μπορείς να το υποστηρίξεις, καλύτερα ξεκίνησε από το τις άκρες των μαλλιών.

cosmopolitan.com

Lilac love-story

Ήδη από το 2018 το λιλά ξεκίνησε να κερδίζει τις εντυπώσεις με σταρ όπως η Lady Gaga να το τιμούν. Η καλοκαιρινή περίοδος είναι ιδανική για να τολμήσεις colorful hair-looks και αυτό της λεβάντας είναι ιδανικό. Για να το διατηρήσεις καλό είναι να επενδύσεις σε ένα sulfate free σαμπουάν.

cosmopolitan.com

Baby blonde is back

Αν υπάρχει ένα χρώμα ταυτισμένο με το καλοκαίρι, αυτό είναι το baby blonde. Πηγή έμπνευσης είναι το φυσικό ξάνοιγμα των μαλλιών, εξαιτίας του ήλιου. Κλασσική εκπρόσωπος είναι η Cameron Diaz. Κάνε εικόνα τα κορίτσια που κάνουν surf στην παραλία. Κρατώντας τη ρίζα πιο σκούρα, ανοίγεις σταδιακά τις άκρες.

cosmopolitan.com

Καστανό με χρυσές ανταύγειες

Αν είσαι από τα κορίτσια που τιμούν το φυσικό τους χρώμα, υπάρχει τρόπος να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου. Προσθέτοντας μερικές θερμές, χρυσές ανταύγειες είναι ο εύκολος τρόπος να δώσεις extra διάσταση σε ένα «ήσυχο» χρώμα. Hair inspo αποτελεί η «ιέρεια» Miranda Kerr, η οποία έδωσε στο iconic καστανό της χρώμα την πινελιά που το ανέδειξε.

cosmopolitan.com

Featured image: cosmopolitan.com