Τα παρακάτω έξι ζώδια μπορούν να γίνουν πολύ απαιτητικά σε μια σχέση. Άλλα με την παρορμητικότητα, άλλα με την ανασφάλεια και άλλα με τους έντονους τρόπους και τα συναισθήματά τους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι μπορούν να γίνουν πολύ clingy, κτητικοί, και ανασφαλείς στις σχέσεις τους. Αν ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται με τον σωστό τρόπο στα μηνύματα ή τις κλείσεις τους, ταράζονται πολύ. Ακόμα και αν τους πάρει πίσω ή τους απαντήσει τελικά.

Ένας Καρκίνος ξέρει πως ίσως ο σύντροφός του είναι σε μια δουλειά ή σε ένα meeting οπότε δε μπορεί να απαντήσει. Και πάλι όμως έχει τόση ανάγκη να τον ακούει όλη την ώρα που θα αφήσει την ανασφάλεια να κερδίσει και να του δημιουργήσει ταραχή, άγχος και αρνητικές σκέψεις. Είναι στο χέρι του συντρόφου του να τον ηρεμήσει και να του διώξει την ανασφάλεια.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι οι τύποι με τις μεγάλες χειρονομίες σε ό,τι έχει να κάνει με την έκφραση της αγάπης τους. Ακριβώς αυτό όμως χρειάζονται να παίρνουν και πίσω. Μεγάλες χειρονομίες, αγάπη και προσοχή. Συνεχώς. Ξέρουν πως δεν είναι κάτι που όλοι μπορούν να κάνουν, αλλά και πάλι το θέλουν. Αν ο σύντροφός τους δεν το κάνει, τότε θα πιστέψουν πως δεν τους αγαπάει. Αν ένας Λέων δεν παίρνει αυτό που θέλει σε μια σχέση, το πιο πιθανό είναι πως θα δώσει οδηγίες στον σύντροφό του για να το πάρει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιοί είναι κτητικοί και μια σχέση μαζί τους έχει σίγουρα μεγάλες εξάρσεις ζήλιας. Έχουν δυνατά, έντονα συναισθήματα, και είναι περισσότερο στα νερά τους όταν βρίσκονται σε δράση, παρά όταν απλά συζητούν για αυτά. Αν ένας Σκορπιός πιστέψει πως έχει λόγους να ζηλεύει, δε θα βγάλει από το μυαλό του αυτή τη σκέψη. Ακόμα και αν δεν έχει καμία πραγματική/ουσιαστική βάση. Είναι πολύ δύσκολο να καταπραΰνεις τη ζήλια και την παρορμητικότητα ενός Σκορπιού.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι απαιτητικοί γιατί θέλουν τα πάντα να είναι τέλεια. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να γίνονται όπως τα θέλουν αυτοί. Δεν είναι απίθανο να ζητήσει ένας Παρθένος βοήθεια από τον σύντροφό του και μετά να παραπονιέται πως εκείνος δεν το κάνει σωστά, ή τέλος πάντων δε χρησιμοποιεί τη μέθοδο που θα χρησιμοποιούσε ο Παρθένος.

Οι Παρθένοι μπορούν να γίνουν εκνευριστικοί όταν θέλουν να γίνει κάτι. Πιέζουν τον σύντροφό τους, στον οποίο αν δεν αρέσει να δέχεται εντολές, προκαλούν εκνευρισμό και πίεση.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι απαιτητικοί γιατί είναι κάπως επικεντρωμένοι στο εγώ τους και ανυπόμονοι. Αν ο σύντροφός τους κάνει πολύ ώρα να πάρει μια απόφαση ή περπατάει αργά, εκνευρίζονται. Αυτό το ζώδιο συχνά δεν απαντάει σε μηνύματα ή κλήσεις και δε λαμβάνει υπόψη τη σχέση του στις αποφάσεις του. Επίσης, μπορεί να γίνει εριστικό.

Ο σύντροφος ενός Κριού θα πρέπει να ξέρει πώς να αντιδράσει όταν εκείνος λέει κάτι με θυμό, αλλιώς η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Οι Κριοί δε μένουν εκνευρισμένοι για πολύ ώρα, οπότε ίσως το να αφήνει τον χρόνο να περάσει για να λυθεί το θέμα να είναι μια καλή τακτική.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η συζήτηση με έναν Τοξότη μπορεί να σε εκπλήξει. Είναι πολύ έξυπνος, αστείος και συζητάει για πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Ωστόσο, μπορεί να γίνει απαιτητικός όταν μονοπωλεί τη συζήτηση. Δεν καταλαβαίνει πως το κάνει, απλά έχει πραγματικά πολλά πράγματα να πει και καταλήγει ο διάλογος να γίνεται μονόλογος.

Πηγή & featured image: Your Tango