Η αλήθεια είναι πως συνήθως μια σχέση ξεκινάει με πάθος, έρωτα, όνειρα και αισιοδοξία. Όσο συγκρατημένος άνθρωπος και αν είσαι, σίγουρα δε μπαίνεις σε αυτή αναμένοντας το τέλος της. Να που τις περισσότερες φορές έρχεται, όμως, και η απιστία μπορεί να είναι ένας βασικός λόγος. Αν ήξερες ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό που μοιράζονται οι άπιστοι άντρες, θα πρόσεχες σε ποιον χαρίζεις την καρδούλα σου; Αν ναι διάβασε παρακάτω.

Ποιος είναι ο άντρας που είναι πιο πιθανό να σε απατήσει;

Υπάρχει μια έρευνα που δίνει μια πιθανή απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Σύμφωνα, λοιπόν, με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο  Journal of Personality and Social Psychology, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο πάθος/χόμπι.

Το χόμπι αυτό δεν είναι ούτε το γυμναστήριο, ούτε κάτι που στερεοτυπικά στο μυαλό σου μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορες νέες γνωριμίες και σχέσεις. Οι άντρες που είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία έχουν αδυναμία στα ταξίδια. Αυτό εξηγείται, με τη λογική ότι η travel κουλτούρα τους τους κάνει πιο ανοιχτόμυαλους, χαλαρούς και λάτρεις του νέου, του καινούργιου. Επιπλέον, τους δίνει την αίσθηση ότι οτιδήποτε συμβαίνει μακριά (σε μια ξένη χώρα) αποδυναμώνεται. Βέβαια δεν είναι έτσι. Να τα λέμε και αυτά.

Πηγή: pink.gr

featured image: Thought Catalog