Τον Antoni Porowski τον ξέρεις από το Queer Eye. Είναι ο τύπος που μαθαίνει στα αγόρια -που “πέφτουν στα χέρια” των πέντε cool τύπων πώς να ζουν μια εντελώς νέα και με λίγη αστερόσκονη ζωή- πώς να κατακτήσουν την κουζίνα και να φτιάχνουν guacamole.

Ο Antoni έχει αποκτήσει πολλούς (και πολλές φαν) μέσω του Queer Eye, και από ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα μάθουμε περισσότερα πράγματα για την ερωτική του ζωή

Πριν κάποιες μέρες, το Hollywood Reporter δημοσίευσε το νέο πως το Netflix έχει μια ρομαντική κομεντί στα σκαριά. Και πως αυτή η ταινία θα είναι βασισμένη στις ερωτικές εμπειρίες ενός σεξουαλικά fluid ανθρώπου. Η ταινία θα ονομάζεται Girls & Boys.

Ο Antoni ανέπτυξε την ιστορία του στον δημιουργό, Kenya Barris, ο οποίος θα είναι και παραγωγός της ταινίας. Το σενάριο θα το γράψουν οι Andrew Rhymer και Jeff Chan.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Antoni είπε στο GQ πως παρόλο που βγαίνει κυρίως με άντρες, έχει υπάρξει σε σχέση με γυναίκες και θεωρεί τον εαυτό του “queer” και όχι gay. Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

“Δεν ξέρω στ’ αλήθεια, και μου αρέσει κάπως που δεν ξέρω. Νιώθω πως αν αναφερθώ στον εαυτό μου ως gay, γεγονός που θα έκανε πιο εύκολο στους ανθρώπους το να καταλάβουν κάποιες φορές, δε θα έδειχνα σεβασμό στις γυναίκες με τις οποίες έχω υπάρξει ερωτευμένος.”

via GIPHY

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για την ταινία. Ωστόσο, η μεγαλύτερη απορία μας είναι αν θα υποδυθεί ο ίδιος τον εαυτό του ή αν θα πάρει κάποιος άλλος τον ρόλο. Όπως και να έχει, ευχόμαστε να είναι εξίσου όμορφος με αντίστοιχη vampire-ish γοητεία. ΟΚ, και με εξίσου ωραία band T-shirts.

featured image: Delish.com