Έχει γίνει ένας χαμός στο Instagram της Άννας Χατζή, η οποία χθες αποχώρισε από το GNTM2. Η Άννα δείχνει να έχει δεχτεί καταιγισμό υβριστικών σχολίων, τα οποία φτάνουν κυριολεκτικά στα όρια της χυδαιότητας.

Λίγες μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του show μοντέλων, η Άννα δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι, χάνοντας από τη Χαρά, η οποία κέρδισε μια ακόμα ευκαιρία. Δε διαχειρίστηκε την αποχώρησή της πολύ καλά. Η παίκτρια άφησε τα συναισθήματά της να την κατακλύσουν και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς.

Η Άννα πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι εκφράστηκε άσχημα για τις συμπαίκτριές της και από ό,τι φαίνεται το Instagram κοινό της το κρατούσε.

Μετά την αποχώρησή της, η Άννα ανέβασε stories με τα υβριστικά σχόλια που δέχεται, χωρίς να προστατεύει τα ονόματα των χρηστών, ενώ σχολίασε:

«Μεγάλωσα μέσα στην αγάπη. Δεν θα αντιδράσω ποτέ στις επιθέσεις. Μόνο πιο δυνατή μπορεί να με κάνουν. Αλλά θα φροντίσω ο κόσμος να μάθει ποιοι είστε όλοι εσείς που νομίζετε ότι τα λόγια σας θα μείνουν στο σκοτάδι των DM. To μόνο που χρειάζονται άνθρωποι σαν κι εσάς για να πάρουν δύναμη, είναι να ζήσουν στη σκιά και την ανωνυμία. Πάρτε λοιπόν λίγη από τη δημοσιότητά μου για να μάθουν όσοι σας σέβονται ποιοι πραγματικά είστε. Έπεσαν οι μάσκες».

Δες τα stories της αναλυτικά:

featured image: Zappit