Όταν ανακοινώθηκε ότι οι αγαπημένες πρωταγωνίστριες επιστρέφουν, έγινε γνωστό ότι αυτό θα γίνει για λίγα μόνο επεισόδια.

Το And Just Like That επέστρεψε προκειμένου να μας παρουσιάσει την εξέλιξη της δυνατής φιλίας της γυναικείας παρέας (εκτός της Samantha) στα 50 τους, μέσα από θανάτους, σχέσεις και νέους χαρακτήρες που ανέδειξαν το δράμα στη σειρά.

Μια και η επαναφορά αυτή προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κοινού – για καλούς, αλλά και άσχημους λόγους, δεν είναι περίεργο να αναρωτιόμαστε αν η σειρά θα συνεχιστεί ή το επερχόμενο επεισόδιο είναι το τελευταίο που θα προβληθεί.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Emmy, ο δημιουργός της σειράς Michael Patrick King απάντησε στην πιθανότητα για μία ακόμη σεζόν, λέγοντας: «Δεν γνωρίζω αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Όσο γυρνούσαμε τη σειρά, νιώθαμε όπως τότε, στην αρχή. Δεν ένιωθα σαν να ήταν η αρχή, η μέση ή το τέλος από κάτι. Θεωρώ ότι είναι πιθανό να συνεχιστεί αν έχουμε αρκετές όμορφες ιστορίες».

Ο υπεύθυνος περιεχομένου του HBO Max, Casey Bloys, μιλώντας στο Vulture ανέφερε ότι η συνέχεια της σειράς εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των πρωταγωνιστριών. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω ιδέα. Ενώθηκαν για να γίνει πραγματικότητα όλο αυτό. Ήταν όλες απασχολημένες κάνοντας άλλα πράγματα, άρα είναι μία συζήτηση που πρέπει να κάνουμε. Πάντως δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα. Θα το αφήσω πάνω τους, μια και είμαι πολύ περήφανος για ό,τι έχουν κάνει μέχρι τώρα».

Παρόλα αυτά, πηγές από τα παρασκήνια αναφέρουν ότι οι συζητήσεις για το μέλλον του show έχουν μπει σε παύση, λόγω των σοβαρών κατηγοριών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον ηθοποιό Chris North. Αν και ο Mr Big πέθανε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ίσως η σχέση του με το show το επηρεάσει αρνητικά.

Η οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί, μένει να δούμε αν οι συντελεστές επιστρέψουν για τη συνέχεια της τόσο αγαπημένης ιστορίας του κοινού.