Η Anastasia Pavlou δεν κάνει λίγα πράγματα.

Στο TikTok αναλύει σχέσεις και συναισθήματα ενώ δεν παραλείπει να μοιράζεται και τον ενθουσιασμό της να κάνει μανικιούρ -τουλάχιστον- δύο φορές τον μήνα. Παράλληλα, -πάλι στο TikTok- είναι το “έτερο ολόκληρο” του Μαργαρίτη Κεχαγιά, όπου ζουν τον δικό τους θυελλώδη έρωτα και μαζί τους κι εμείς.

Εκτός της δημοφιλούς πλατφόρμας, η Αναστασία Παύλου είναι ραδιοφωνική παραγωγός κι επί πέντε συνεχόμενα χρόνια, κάθε πρωί 8:00 – 11:00, ακούμε τη φωνή της  μέσα από τον 96,8 Velvet.

Κι επειδή όλα τα παραπάνω δεν είναι αρκετά να διοχετευθεί η σοφία και η γοητεία της, η Αναστασία αναλύει τις ανθρώπινες σχέσεις και στο podcast Ας έστελνε.

Για να τα βάλω σε μία σειρά ξεκινάω με το ραδιόφωνο κι όταν αναρωτιέμαι τι σημαίνουν τα 12 χρόνια εμπειρίας στο Μέσο, η Αναστασία σχολιάζει την τύχη του να βρεθεί με αυτό που αγαπάει κι αυτή η σχέση να κρατήσει στο πέρασμα του χρόνου. “Για εμένα το ραδιόφωνο είναι ο έρωτας της ζωής μου, μια από τις πιο σπουδαίες μου σχέσεις, και όπως κάθε σχέση, θέλει δουλειά και πότισμα. Βάζω το μεράκι μου, και ο κόσμος βάζει τα χαμόγελα και τη μεγάλη του αγκαλιά!”

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anastasia (@anastasiapavlou1)

Τα τελευταία χρόνια είσαι στο ίδιο πρωινό πρόγραμμα στον Velvet968. Πώς είναι να ξυπνάς πέντε συνεχόμενα χρόνια με τους ίδιους ανθρώπους για παρέα;

Είναι μιας μορφής θεραπεία! Ειδικά όταν όλη αυτή η ενέργεια και η διάθεση που συμβαίνει στο #πρωινό μας, αναγνωρίζεται και αγκαλιάζεται από τον κόσμο! Σκέψου ότι μπορεί να έχουμε «εαρτζινούς φίλους» μέχρι και από Αυστραλία. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και τιμή από το να σε επιλέγει κάποιος να γίνεις κομμάτι της ημέρας του; Με τον Βασίλη περνάμε υπέροχα, γελάμε στ’ αλήθεια, γιατί πολλές φορές με ρωτάνε αν είναι στημένο το γέλιο. Προβληματιζόμαστε, λέμε τη γνώμη μας, συζητάμε… χρειάζεται όταν γύρω μας δε συμβαίνουν μόνο ουράνια τόξα!

Πως είναι η ζωή σου με τον Μαργαρίτη; Τι έχεις μάθει μέσα από τα videos σας;

Είναι σαν ένα συνεχόμενο γέλιο που ξεκίνησε πριν 2-3 χρόνια και τώρα μόνο μεγαλώνει και ακούγεται παντού. Ο Μαργαρίτης είναι ο φίλος που όλοι θέλουμε να έχουμε: υποστηρικτικός, αστείος, πάντα εκεί, βοηθητικός! Τον θαυμάζω και τον σέβομαι για όλα του! Αν κρατάω ένα πράγμα που έμαθα μέσα από τα βίντεο μας όλον αυτόν τον καιρό, είναι ΠΟΣΗ ανάγκη έχει ο κόσμος να γελάει μέσα από την καρδιά του και πιστεύω γι αυτό η παρέα μας μεγαλώνει, γιατί πρώτα γελάμε ΕΜΕΙΣ πολύ και μετά τους το μεταφέρουμε!

@anastasiapavlou1 Εσείς ποια μέρα της ζωής σας θα θέλατε να ξαναζήσετε; 🥹 @masoutis_supermarkets #masoutisstories @Margaritis Kehagias ♬ πρωτότυπος ήχος – Anastasia Pavlou

Στο bio σου στο Instagram γράφεις πως πιστεύεις στο ρομάντζο. Πώς μπορούμε το 2024 να υπηρετούμε τον αγνό έρωτα όταν οι άνθρωποι εκεί έξω είναι εγωκεντρικοί, τοξικοί, δεν ξέρουν τι θέλουν και δεν ξέρουν πως να το επικοινωνήσουν. Πώς μπορεί να επιβιώσει ένας ρομαντικός σήμερα;

Υπάρχει μια αέναη και αδιαπέραστη δύναμη όταν εμπιστευόμαστε αυτό που είμαστε και αυτό που θέλουμε να γίνουμε. Αλήθεια το πιστεύω. Ο έρωτας είναι παντού, είτε τον βλέπουμε είτε όχι. Επιβιώνουμε επειδή μένουμε πιστοί σε αυτό που υπάρχει μέσα μας. Δηλαδή, ξέρεις ότι εκεί έξω υπάρχει ένας όμορφος έρωτας, επειδή τον βλέπεις να ανθίζει μέσα σου, είσαι γεμάτος από αυτό. Άρα υπάρχει. Και αλλού! Και θα σε βρει!

Συχνά τα δικά σου βίντεο στο TikTok μιλούν για συναισθήματα και σχέσεις ενώ άλλες φορές επικρατεί σ αυτά το χιούμορ. Νιώθεις περισσότερο συναισθηματική ή περισσότερο ένα ”αστείο κορίτσι”;

Επειδή είμαι ακραία συναισθηματική, χρειάζομαι το αστείο κορίτσι για να επιβιώσω! Έχω ανάγκη το γέλιο και μου αρέσει να διακωμωδώ τα ευτράπελα της ζωής (και του έρωτα). Προσπαθώ να κρατήσω αυτή τη γλυκιά ισορροπία, αλλά ανυπομονώ ν’ ανταριαστεί ξανά και ξανά. Στην αντάρα αυτή γεννιούνται οι πιο ωραίες ιδέες!

Τι αντιδράσεις λαμβάνεις για τα βίντεο σου;

Κυρίως θετικές! Στ’ αστεία μου, ο κόσμος γελάει και μοιράζεται παρόμοια περιστατικά, και μετά κάποιος/α θα ταυτιστεί και λέμε όλοι το μακρύ και το κοντό μας. Στα ρομαντικά μου, μερικοί θα προβληματιστούν, άλλοι θα ακούσουν κάτι που και οι ίδιοι σκέφτονται και θα παρηγορηθούν· αυτό κι αν είναι σπουδαίο, να πεις κάτι που θα πλησιάσει και θα βοηθήσει κάποιον, έστω και στο 0,000001% των όσων περνάει!

Με τη Δάφνη [Τσάρτσαρου] κάνετε μαζί το podcast Ας έστελνε. Πιστεύεις κι εσύ το “ένα μήνυμα που δεν λαμβάνεις είναι και πάλι μήνυμα”;

ΝΑΙ! Με κεφαλαία. Ακούγεται αυστηρό ή απόλυτο αλλά είμαι της σχολής «if he/she wanted, he/she would». Ίσως όχι όπως θα το κάναμε εμείς, αλλά θα έβρισκε τρόπο!

Και ποιες είναι οι τρεις συμβουλές σχέσεων που θες να θυμόμαστε;

Να είσαι αληθινός, πρώτα σε σένα!

Να επικοινωνείς αλλά να μην τυφλώνεσαι: δε λύνονται ΟΛΑ με την επικοινωνία!

Η αγάπη μόνο δεν αρκεί! Και είναι πανεύκολη, είναι παντού! Όλοι κάτι/ κάποιον αγαπάμε. Μην την βάζουμε σε ένα βάθρο και στο όνομά της ν’ ανεχόμαστε.

Ποιο είναι το άπιαστο όνειρο της Αναστασίας Παύλου;

Να βρω τις λέξεις να γράψω όσα σκέφτομαι, να εκδώσω το βιβλίο μου και να γίνει μεγάλο και τρανό στα χέρια ανθρώπων που θα με εμπιστευτούν!

Ποιος είναι ο ένας κανόνας που σπας καθημερινά; 

Να πίνω νερό και να με κακομαθαίνω. Τα αμελώ εκπληκτικά και τα δύο. Το διορθώνω όμως.

Υπάρχει κάτι που δεν σε ρώτησα και είπες “ρεεε έπρεπε να με είχε ρωτήσει κ αυτό”;

«Είσαι ερωτευμένη;» …. Έτσι για το πιπέρι!