Η εταιρία Anassa Organics είναι γνωστή για τα υπέροχα ροφήματά της από κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά αρωματικά φυτά, βιολογικής καλλιέργειας. Πρόσφατα πρόσθεσε στη γκάμα των προϊόντων της, μια νέα σειρά ροφημάτων, τα Anassa Moments. Η νέα σειρά περιλαμβάνει δέκα ροφήματα, μονοποικιλιακά και μείγματα, και προσφέρεται σε έτοιμες ατομικές μερίδες σε φακελάκια.

  • Τα νέα προϊόντα διατηρούν την ποιότητα της πρώτης ύλης σε κορυφαία επίπεδα, ενώ ο μοναδικός και πρωτότυπος τρόπος σερβιρίσματος παραμένει ίδιος.
  • Κάθε φακελάκι περιέχει ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» σερβιρίσματος του ροφήματος: έτοιμο φίλτρο και ξύλινο στήριγμα για την κούπα, το οποίο έχει κατοχυρωθεί ως βιομηχανικό σχέδιο από την εταιρεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.
  • Η νέα πρόταση της ANASSA ORGANICS διατίθεται σε 2 συσκευασίες. Σε χάρτινη συσκευασία των 10 μερίδων και σε συσκευασία των 90 μερίδων (HoReCa) για ξενοδοχεία και καφέ.
  • Τα νέα ροφήματα βρίσκονται ήδη σε πολλές αγορές του εξωτερικού, ενώ στην εγχώρια αγορά μπορεί κανείς να τα βρει σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΟΚ ANYTIME MARKETS, στα ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ DELICATESSEN κ.α. Παράλληλα κάποιος μπορεί να τα απολαύσει σε πολλά καφέ και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.
  • Πολύ πρόσφατα, η εταιρία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Aegean Airlines. Κατά τη διάρκεια των πτήσεων τους, οι πελάτες της Aegean Airlines μπορούν πλέον να απολαύσουν ένα υπέροχο ελληνικό βιολογικό ρόφημα ANASSA.
  • Στον φετινό διεθνή γευστικό διαγωνισμό Great Taste Awards, τα ροφήματα της εταιρείας βραβεύτηκαν για έκτη συνεχόμενη χρονιά, αποσπώντας 7 χρυσά αστέρια. Συνολικά, η ANASSA έχει συγκεντρώσει 31 χρυσά αστέρια για όλα τα προϊόντα της από τη συγκεκριμένη, κορυφαία στον τομέα της, διοργάνωση.
  • Η ANASSA ORGANICS είναι μία εκ των νικητών του Envolve Entrepreneurship Award, πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας, που ιδρύθηκε από το Libra Group και παρέχει πόρους, εκπαίδευση και προγράμματα βράβευσης για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, το Envolve έχει βραβεύσει 28 επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε 25 διαφορετικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας υποστηρίζοντας τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας.
  • Η ANASSA ORGANICS επιλέχθηκε επίσης από το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», που υλοποιείται σε συνεργασία με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor. Από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η εταιρεία λαμβάνει πολύτιμη υποστήριξη για την ενίσχυσή της και την ανάπτυξη των επιχειρηματικών της πλάνων.