Αυτή η εβδομάδα για τους περισσότερους από εμάς ξεκινάει με ευκαιρίες που θα μας δοθούν σε – ξεχωριστό για τον κάθε ένα από εμάς – τομέα ζωής. Σε αρκετούς θα δοθούν και ευκαιρίες αναγέννησης, εάν και εφόσον αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Ενημερωτικά να σας πω ότι την Κυριακή 16/1, ο πλανήτης Ερμής αποφασίζει να κάνει τα γνωστά του και θα γυρίσει στα παλιά του μονοπάτια (με λίγα λόγια, θα αναδρομήσει), οπότε αυτήν την εβδομάδα, μέχρι και την Παρασκευή ιδανικά, είναι ευκαιρία να τακτοποιήσετε οτιδήποτε γραφειοκρατικό έχετε σε εκκρεμότητα, γιατί μετά… δύσκολα τα πράγματα!

Επίσης, αν σκοπεύετε να αγοράσετε οποιοδήποτε μέσω επικοινωνίας, να το κάνετε τώρα γιατί μετά δεν εγγυώμαι για την ομαλή του λειτουργία.

ΚΡΙΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, ευκαιρίες που δε φαντάζεστε έρχονται στα επαγγελματικά σας και είστε πολύ ευτυχισμένοι. Άτομα από τον εργασιακό χώρο σάς επηρεάζουν και σας κινητοποιούν ώστε να κάνετε πράγματα για να εξελιχθείτε στον τομέα σας. Ευκαιρίες για ικανότητα συνεργασίας σάς δίνονται και πρότασή μου είναι να τις αρπάξετε. επίσης, είναι μία καλή περίοδος, αν θέλετε και έχετε χρόνο δηλαδή, να ασχοληθείτε με την ψυχική σας υγεία με διάφορους τρόπους, ό,τι ταιριάζει στον καθένα από εσάς. Διαλογισμός, ταξίδι σε πνευματικούς τόπους, μία υπερβατική εμπειρία ή προσευχή. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα από αυτά που περιμένετε.

Στα μέσα της εβδομάδας νέα που θα σας έρθουν από τον φιλικό σας κύκλο ή κάποια οργάνωση που είστε μέλος, θα έχουν να κάνουν με κάποιον τρόπο με τα οικονομικά σας και τις αξίες που πρεσβεύετε. Στο τέλος της εβδομάδας να περιμένετε – αν δεν έχουν γίνει ακόμα, γεγονότα που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα σας προς τα έξω και το κοινωνικό σας στάτους. Τέτοιες περιπτώσεις είναι ένας γάμος, μία προαγωγή ή μία αλλαγή καριέρας (οπότε δεν είναι για όλους, αφορά περισσότερο σε όσους περιμένουν μία τέτοια αλλαγή – ε, ήρθε η ώρα!). Οτιδήποτε γραφειοκρατικά έχετε, καλό είναι να τα τακτοποιήσετε τώρα γιατί την Κυριακή ο Ερμής γυρνάει στα στραβά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας ξεκινάει με ανεβασμένη τη διάθεσή σας. Τα γεγονότα που θα σας απασχολήσουν θα έχουν να κάνουν με έγγραφα και ειδήσεις που θα προκύψουν από τη δουλειά σας. Θα ανακαλύψετε ότι έχετε μία εφευρετικότητα στο να βρίσκετε τρόπους να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τη δουλειά σας. Πρότασή μου είναι, επειδή οι καταστάσεις μπορεί να οξυνθούν, να επιστρατεύσετε την εξυπνάδα σας ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις, αντιπαραθέσεις και διασπάσεις. Γενικότερα αυτήν την εβδομάδα, θα έχετε αλληλοσυγκρουόμενες καταστάσεις, άρα οποιοδήποτε ταλέντο έχετε στην ομιλία είναι καιρός να το βγάλετε από τη φαρέτρα σας. Χρειάζεται να είστε προσεχτικοί γιατί είναι πιθανό με όλα αυτά να έχετε μια νευρικότητα και βιασύνη.

Το καλό έρχεται στο τέλος της εβδομάδας όταν, γεγονότα που σας έχω ξαναπεί σχετικά με το εξωτερικό ή κάποιο πτυχίο, έρχονται ξανά στο προσκήνιο για να σας θυμίσουν να κινητοποιηθείτε σε όποια κατάσταση σας αφορά. Πρότασή μου είναι ό,τι εκκρεμότητες έχετε με έγγραφα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας, να τα τακτοποιήσετε αυτήν την εβδομάδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευκαιρίες που χρειάζεται να αρπάξετε σας έρχονται και έχουν σχέση με τα χρήματα άλλων. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνετε, αλλά με κάποιον τρόπο επωφελήστε αυτήν την εβδομάδα από ευκαιρίες που θα σας δοθούν όσον αφορά σε κάποιο δάνειο που έχετε κάνει αίτηση ή κάτι παρόμοιο. Φερθείτε έξυπνα και με εφευρετικότητα για να πετύχετε μεγαλύτερο κέρδος για εσάς. Οι συνεργασίες ή οι συμβουλές εννοείται πως είναι καλοδεχούμενες. Ένας άλλος τομέας που χρειάζεται προσοχή είναι και αυτός των σχέσεων και των σημαντικών συνεργασιών που έχετε αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Οξυθυμία, εντάσεις και νευρικότητα προβλέπονται για αυτήν την εβδομάδα, κυρίως στην αρχή της, οπότε θα πρότεινα όσο μπορείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, γιατί το σύμπαν από μόνο του φέρνει άτομα στη ζωή και τη δουλειά σας που θα προκαλούν εντάσεις και νεύρα.

Από όλα αυτά υπάρχει περίπτωση να νιώσετε μία σημαντική εξάντληση και κόπο. Θα υπάρξει κατάχρηση της φυσικής σας ενέργειας και μπορεί από τη σωματική κούραση να αρρωστήσετε. Αν συμβεί αυτό, δώστε μεγάλη προσοχή στην κατάχρηση και υπερκατανάλωση χαπιών που μπορεί να πάρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα για εμάς (υπενθυμίζω ότι είμαι Καρκίνος) ξεκινάει με πολύ καλές ευκαιρίες που θα μας έρθουν από το εξωτερικό και θα μας ευχαριστήσουν. Άτομα από τη ζωή μας, που έχουν κύρος και τον λόγο τους τον σεβόμαστε, ενδέχεται να μας κάνουν κάποια πρόταση, γιατί όχι και επαγγελματική. Η φαντασία μας αυτήν την περίοδο είναι αρκετά ενεργοποιημένη, οπότε ας τη χρησιμοποιήσουμε για να βγούμε κερδισμένοι. Προσοχή χρειάζεται μόνο στο πόσο θα επηρεαστούμε από όσα ακούμε, γιατί έτσι παρορμητικοί που είμαστε μπορεί να φουσκώσουν τα μυαλά μας και να κάνουμε άλλα αντί άλλων. Επίσης, να υπενθυμίσω τα θέματα υγείας που μας απασχολούν και συνεχώς τα αναβάλλουμε, τίποτα καλό δε βγαίνει από την καθυστέρηση (τα λέω και σε εμένα, μη νομίζετε).

Άλλη μία ευκαιρία μας δίνεται προς το τέλος της εβδομάδας για μία μεταμόρφωση στον τρόπο που βλέπουμε τις σχέσεις. Συνεχίζω να μην αποκλείω το ενδεχόμενο ενός μοιραίου έρωτα, που έχω ξαναπεί ότι θα μας έρθει μέχρι τον Μάρτιο. Ε! Αυτή η εβδομάδα είναι μία από αυτές τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Είναι λίγο έντονα για εσάς τα πράγματα αυτήν την εβδομάδα και δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Ας πούμε τα αρνητικά πρώτα και αυτά έρχονται από τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Νέα, μηνύματα και έγγραφα που προέρχονται από αυτούς τους τομείς, σας ταράζουν και σας δημιουργούν προβλήματα στη δουλειά σας. Καθυστερήσεις υπάρχουν σε δουλειές που θέλετε να κάνετε και νιώθετε ότι κουράζεστε από την αναμονή. Δώστε προσοχή σε διασπάσεις, αντιπαραθέσεις και μπερδέματα που θα προκύψουν. Ο/Η/@ σύντροφός σας ή ο/η/@ συνεργάτης σας, ίσως να έχει μία νευρικότητα και βιασύνη, οπότε είναι πολύ πιθανό να σας τη μεταφέρει. Σας παρακαλώ τώρα που το γνωρίζετε, να παραμείνετε ψύχραιμοι. Συνεχίζοντας, να σας πω ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί και στην υγεία σας προς το τέλος της εβδομάδας, όταν θα κάνετε σκέψεις για την αναδιαμόρφωσή της. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα σκεφτείτε έναν άλλο τρόπο διατροφής ή θα αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα θέματα της καθημερινότητας.

Τα καλά τα άφησα για το τέλος και είναι τα οικονομικά σας που αυξάνονται, καθώς ο Δίας κάνει δουλίτσα και χρήματα που σας χρωστούσαν επιστρέφονται ή κινούνται οι διαδικασίες για κάποιο δάνειο που πήρατε πρόσφατα ή γιατί όχι, μπορεί να σας έρθει και κάποια κληρονομιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενέργειά σας αυτήν την εβδομάδα θα καταναλωθεί σε εντάσεις και προβλήματα που θα προκύψουν από τον χώρο του σπιτιού σας. Θα υπάρξει οξυθυμία και νευρικότητα και εσείς καλείστε να φανείτε ήρεμοι σε αυτές τις καταστάσεις. Υπάρχει η πιθανότητα να έχετε το αίσθημα της απογοήτευσης και να προέρχεται είτε από πρόσωπα του σπιτιού σας, είτε από τον συνεργάτη σας ή ακόμα και από τη σχέση σας. Για να σας το πω ξεκάθαρα, δε θα δείχνουν και τη μεγαλύτερη προθυμία στο να σας κάνουν τα χατήρια. Ένα άλλο πιθανό σενάριο είναι να γνωρίσετε ένα φλερτ και ο κύκλος σας να μην εγκρίνει αυτήν την επιλογή. Μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα θα ειπωθούν και λόγια που είναι περιττά, οπότε καλό θα ήταν να μην τους δώσετε και τόση σημασία.

Τα καλά νέα της εβδομάδας είναι ότι συνεχίζετε να ευνοείστε σε θέματα έρωτα και παιδιών, οπότε μπορείτε να φανείτε λίγο πιο έξυπνοι και να δράσετε με εφευρετικότητα για να τραβήξετε το ενδιαφέρον ενός υποψήφιου συντρόφου ή των παιδιών σας και να βρείτε νέους τρόπους να παίξετε μαζί τους. Μπορεί να σας βγει το αίσθημα της ανωτερότητας και της εξουσίας, οπότε προσοχή στο να μη βγείτε από τα όρια.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι κάνετε με το σπίτι σας και την οικογενειακή σας περιουσία μάλλον εδώ και καιρό εσείς. Η εβδομάδα ξεκινάει με ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον τομέα του σπιτιού. Αν θέλετε να μετακομίσετε, να αγοράσετε ή γενικότερα να κάνετε μία αλλαγή στον χώρο που κατοικείτε, αν ακούσετε κάποια πρόταση που μπορεί να έρθει από τον συνεργάτη ή τη σχέση σας, ακούστε την καλά και εκμεταλλευτείτε την. Θα σας δοθούν επίσης ευκαιρίες για πολύ καλές συνεργασίες αυτή την εβδομάδα, οπότε μην κλείσετε την πόρτα σε όποιον καλό Σαμαρείτη σας προσφέρει τη βοήθειά του. Εξυπνάδα και νέοι τρόποι που θα βρείτε θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε, γιατί όχι, ακόμη και το σπίτι των ονείρων σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας δοθούν περισσότερα στοιχεία για το τι θα κάνετε τελικά.

Ένας άλλος τομέας που θα έχετε αλλαγές, είναι οι σχέσεις που έχετε έως τώρα με την οικογένειά σας. Θα μπουν νέες βάσεις στον τρόπο που επικοινωνείτε μεταξύ σας και θα αλλάξει ο τρόπος που σχετίζεστε. Κάθε αλλαγή είναι επίπονη διότι στους ανθρώπους δε μας αρέσουν οι αλλαγές και ταραζόμαστε όταν αλλάζουν οι ισορροπίες. Να θυμάστε όμως ότι χρειάζονται για να μπορέσουμε να πάμε πιο μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι Σκορπιοί, η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με νέα που αφορούν ή έρχονται από το σπίτι σας. Ευχάριστα δεν θα τα πω, καθώς θα σας προκαλέσουν νεύρα, ευθιξία και απογοήτευση. Θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στο σπίτι και δεν σας αφήνουν, για αυτό και εσείς τσινάτε λίγο. Για να αποφύγετε τα χειρότερα, χρησιμοποιήστε ό,τι ταλέντα έχετε στην ομιλία για να γλιτώσετε. Γενικότερα δεν φημίζεστε για τη βιασύνη σας, αλλά αυτήν την εβδομάδα θα έχετε μία νευρικότητα στο να κάνετε αυτό που θέλετε, όπως το θέλετε, όταν το θέλετε. Φανείτε ψύχραιμοι, γιατί με τη βιασύνη κανείς δεν κέρδισε, εκτός από τους αθλητές σε αγώνα ταχύτητας, όμως η ζωή δεν είναι έτσι, λυπάμαι!

Υπάρχει η πιθανότητα αν έχετε σχέση ή συνεργάτη να υπάρξουν κάποια ξαφνικά γεγονόντα ή μηνύματα, που και αυτά ακόμη μπορεί να σας ταράξουν. Τα καλά νέα είναι αυτά του Δία, που για εσάς που είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, ήδη απολαμβάνετε τα δώρα του. Αυτά έχουν να κάνουν με το φλερτ, τον έρωτα και τα παιδιά. Οπότε οι ελεύθεροι είναι καλή εβδομάδα να βγείτε, να γνωρίσετε νέα άτομα ακόμα και να ερωτευτείτε. Αν είστε παντρεμένοι και έχετε παιδιά είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δημιουργήσετε, να παίξετε και να διασκεδάσετε μαζί τους. Για όσες γυναίκες ενδιαφέρονται, είναι μία καλή εβδομάδα για τεκνοποιήση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαμογελαστοί Τοξότες μου, για κάποιον λόγο αυτήν την εβδομάδα, το σύμπαν έχει κέφια και θα σας φέρει ένταση και οξυθυμία. Θα έχετε αρκετή ενέργεια και είναι πολύ πιθανό να σας βγει σε σωματική κούραση και κόπο, με αποτέλεσμα να το ρίξετε στα χάπια και στις θεραπείες – προσοχή όμως στην κατάχρηση γιατί σε κανέναν δεν βγήκε καλό η υπερκατανάλωση. Θα θέλετε να κάνετε πράγματα στο χώρο και το σπίτι σας, κάτι το οποίο μπορεί να μη σας βγει με την πρώτη και να απογοητευτείτε, αλλά μην το βάλετε κάτω, γιατί δε θα είναι μόνιμες οι δυσκολίες. Δε θα έχετε διάθεση να συνεργαστείτε με τους οικείους σας και δε θα έχετε όρεξη να αναλάβετε δράση εξαιτίας τους. Βέβαια παρόλες τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε, μην ξεχνάτε ότι ο Δίας σάς ευνοεί ιδιαίτερα στα θέματα σπιτιού οπότε ό,τι και αν συμβαίνει, να είστε υπομονετικοί και τα καλύτερα έρχονται.

Ένα τελευταίο που θέλω να σας πω, είναι να αποκτήσετε ένα βάθος στη σκέψη σας και έτσι θα έχετε την ικανότητα να παραμείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και τελικά να τον καταφέρετε μέσα από τις οργανωτικές σας ικανότητες. Αν δράσετε με ακρίβεια και προσοχή, να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε ζημιωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα σταματήσω να σας λέω για τις μεταμορφώσεις που περνάτε σε προσωπικό επίπεδο, γιατί είναι πολύ σημαντικές. Αυτήν την εβδομάδα θα σας διακρίνει η εξυπνάδα και η εφευρετικότητά σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σας και τα αδέλφια σας – αν δεν έχετε θα είναι οι γείτονες ή τα ξαδέλφια σας. Θα έχετε μία εντονότερη και συχνότερη επικοινωνία μαζί τους. Είναι πολύ πιθανό επίσης να σας δοθούν ευκαιρίες σε οτιδήποτε έχει να κάνει με γραπτά και εξετάσεις, όχι όμως ιατρικές. Αν είστε σε τέτοια φάση ζωής, του να παίρνετε ή να δίνετε εξετάσεις, να είστε αισιόδοξοι γιατί θα το πάρετε το περιβόητο χαρτί.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας βγουν αρχηγικές τάσεις και υπερηφάνεια, ίσως και κάποια μικρή αλαζονεία ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όλα. Για αυτόν τον λόγο, θα συνέστηνα προσοχή στο πόσο θα ανεβάσετε το εγώ σας. Μπορεί να σας δοθεί δύναμη για εξουσία, αλλά μην ξεχνάτε τη διαφορά ενός αρχηγού από έναν ηγέτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρχίζει αυτή η εβδομάδα και το μυαλό σας παίρνει φωτιά. Γενικότερα, οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας παίρνει τα πάνω της, όπως και η διαίσθηση και η ενόρασή σας (ας μην ξεχνάμε ότι είστε παιδιά του πλανήτη Ουρανού). Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν διασπάσεις και αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειάς σας από ξαφνικά γεγονότα που θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και την πατρική σας περιουσία. Λόγω του ότι θα είναι αυξημένη η επικοινωνία σας, θα χρειαστεί προσοχή στη νευρικότητα, τη βιασύνη και τα μπερδέματα που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις συζητήσεις.

Κάπου εδώ να σας πω ότι όσοι ασχολείστε με τα μαθηματικά, αυτές τις ημέρες ευνοείστε αν θέλετε να κοινοποιήσετε κάποιο πόρισμα που έχετε βγάλει ή να δημοσιεύσετε τη διατριβή σας. επίσης, σημειώστε ότι όσοι ασχολείστε με το να φτιάχνετε ή να αγοράζετε σπίτι θα προκύψουν κάποιες απογοητεύσεις και δυσκολίες στις όποιες διαδικασίες κάνετε σε αυτό το κομμάτι. Απλές καθυστερήσεις είναι, μην απογοητευτείτε αν τα πράγματα στην αρχή δεν πάνε όπως τα θέλετε. Για να σας γλυκάνω λίγο, θυμηθείτε ότι έχετε τον Δία στα οικονομικά σας οπότε, λεφτάκια σάς έρχονται και αυτό σας ανακουφίζει από τυχόν δυσκολίες.

ΙΧΘΕΙΣ

Ψαράκια μου, για εσάς αυτή η εβδομάδα θα έλεγα πως ξεκινάει με οξυθυμία και νευρικότητα που κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από τον χώρο της εργασίας. Οι συνεργάτες σας φαίνεται να μην θέλουν να συνεργαστούν και αυτό σας προκαλεί μία εσωτερική ένταση. Δε θα θέλουν να κάνουν αυτά που τους αναλογούν, οπότε όλη η δουλειά θα πέσει πάνω σας και αυτό είναι πολύ πιθανό να σας επιφέρει μία επιπλέον εξάντληση. Γενικότερα αυτήν την περίοδο νιώθετε ότι το σώμα σας είναι αρκετά εξαντλημένο, οπότε και αυτό θα είναι κάτι το εξτρά. Για να ανακάμψετε, θα θελήσετε να πάρετε βιταμίνες, αλλά δώστε προσοχή στην υπερκατανάλωση. Να σας υπενθυμίσω ότι η ψυχολογία σας είναι στο προσκήνιο και αυτήν την εβδομάδα. Η σκέψη σας θα μπορέσει να γίνει πιο βαθιά και προσηλωμένη στα ζητήματα που σας απασχολούν, άρα θα γίνουν και πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Μην ξεχνάτε αγαπημένοι μου Ιχθείς ότι ο Δίας είναι στο ζώδιό σας και εσάς των πρώτων ημερών, σάς δίνει τα δώρα του απλόχερα.