Ποιο θα ήταν το πρώτο πράγμα που θα ήθελες να δεις όταν ανοίγεις τα μάτια σου, αν μπορούσες να δεις το οτιδήποτε; Θέλεις να δεις τον ήλιο; Θέλεις να δεις κάτι χαριτωμένο; Θέλεις να δεις έντονα χρώματα και μοτίβα που σε μαγνητίζουν; Η Vivechrom μοιράζεται μαζί μας τα μικρά, απλά βήματα με τα οποία μπορούμε να αλλάξουμε τους τοίχους μας.

Αυτές είναι έξι μικρές και εύκολες τεχνοτροπίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν εντελώς την ατμόσφαιρα του χώρου σου.

1. Πουά στον τοίχο της εισόδου

Πώς να γεμίσεις τον χώρο σου με κονφετί είναι η εναλλακτική σκέψη. Στο παρακάτω βίντεο θα βρεις τον τρόπο να φτιάξεις πουά σχήματα σε έναν τοίχο με χρώματα που έχεις ήδη στην αποθήκη σου.

2. Φτιάξε σχέδια Δαλματίας στο χώρο που φιλοξενεί το γραφείο σου

Δώσε μια νότα ξεγνοιασιάς κάνοντας ένα μέρος του τοίχου να θυμίζει το δέρμα από τα αγαπημένα μας Δαλματίας.

3. Φτιάξε γεωμετρικά σχήματα στο υπνοδωμάτιο

Στα παρακάτω βίντεο θα βρεις τον τρόπο να διακοσμήσεις χρωματικά τον χώρο σου με αρμονικά σχήματα. Υπάρχει κάτι μαγικό στην γεωμετρία… κάτι απολύτως αρμονικό. Όταν ο τοίχος μας έχει γεωμετρικά σχήματα το μυαλό μας ηρεμεί λόγω της τάξης που βρίσκουμε στη γεωμετρία.

4. Φτιάξε ρίγες στο σαλόνι

Γιατί να μην δώσεις μια κομψή νότα στον τοίχο σου κάνοντας ρίγες;

5. Φτιάξε σχήματα με στένσιλ στο παιδικό δωμάτιο

Καταρχάς είναι δημιουργικό. Δεύτερον είναι η καλύτερη λύση αν τα σχήματα σε περιορίζουν ή τα βρίσκεις βαρετά, γιατί να μην φτιάξεις ένα που αρέσει σε σένα; Εδώ θα βρεις και δωρεάν δωρεάν στένσιλ αλλά και περισσότερες ιδέες.

6. Βάψε τα βαρετά ράφια

Αν δεν θέλεις να κάνεις κάποια μεγάλη αλλαγή ακόμα, μπορείς να αρχίσεις από τις λεπτομέρειες. Άλλαξε το χρώμα στα ράφια σου και δημιούργησε μια αντίθεση με τον ήδη υπάρχοντα τοίχο.

Πάρε λοιπόν χρώμα κι ένα πινέλο και πέταξε οποιαδήποτε δεύτερη σκέψη είχες για τις αλλαγές στο σπίτι. Τέλειο σχέδιο δεν υπάρχει και τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία. Μόλις σου δώσαμε μερικές ιδέες για να γίνεις και πάλι παιδί. Μην το αρνείσαι…έχει πλάκα να λερώνεσαι με χρώματα. Εξάλλου οι οι ιδέες διακόσμησης έρχονται από μια εταιρεία που έχει εξειδικευθεί στο να σου δίνει τα μέσα να πλάθεις τον τέλειο χώρο για τη ζωή σου.