Ο πιο εύστοχος τρόπος να πάρεις μια γεύση από τάσεις που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες είναι να παρατηρήσεις το street style των ανθρώπων της μόδας που παρευρίσκονται στα fashion events. Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Παρατηρήσαμε αρκετά trends που μπορείς να υιοθετήσεις για τη σεζόν που διανύουμε. 

Δες παρακάτω 4 trends στα αξεσουάρ που έπιασε το μάτι μας σε κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης.

Μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο

 

Οι κλασσικές μπότες αυτής της σεζόν είναι λιγότερο επιβλητικές και sexy από τις over-the-knee που ήταν τάση τα προηγούμενα χρόνια. Αν θες να αντικαταστήσεις μάλιστα τα αγαπημένα σου ankle boots, αυτές οι μπότες είναι η καλύτερη επιλογή. Ταιριάζουν ιδανικά με midi φορέματα και φούστες, αλλά και με τα αγαπημένα σου skinny jeans.

Regular-size γυαλιά ηλίου

Ενώ δεν απομακρυνόμαστε τελείως από τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου σε 70’ς στυλ ένα είναι σίγουρο: Τα μικροσκοπικά γυαλιά που μας θύμιζαν τους πρωταγωνιστές του Matrix ανήκουν στο παρελθόν. Αυτή η σεζόν επικεντρώνεται στην επαναφορά του κλασσικού. Γι’ αυτό τα γυαλιά ηλίου που κυριάρχησαν αυτή τη σεζόν ήταν σε μέτριο μέγεθος και κλασσικά χρώματα, όπως μαύρο και σκούρο καφέ.

Κλασσικές δερμάτινες τσάντες

Όπως έχουμε ήδη δει, η νέα σεζόν στη μόδα χαρακτηρίζεται από μία πιο κλασική και ώριμη νότα. Έτσι, οι στολισμένες με φτερά και χρυσές αλυσίδες τσάντες πλέον θα βρίσκονται στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας. Παρόλο που τόσο πολύ τις αγαπήσαμε. Τη θέση τους πήραν απλές δερμάτινες τσάντες χωρίς ιδιαίτερο design, σε φθινοπωρινά χρώματα όπως καφέ και χακί.

Τα high heels του οίκου Bottega Veneta

Ο Daniel Lee, creative director του οίκου Bottega Veneta αναβάθμισε τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη που τόσο αγαπήθηκαν τις προηγούμενες σεζόν. Τα βρίσκουμε πλέον με μαύρο δίχτυ και χρυσή αλυσίδα στον αστράγαλο. Τα είδαμε σε πολλά fashion girls στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Αν και τα συναισθήματα μας απέναντι σε αυτό το trend δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα, είναι σίγουρο ότι θα τα βλέπουμε πολύ πιο συχνά από εδώ και πέρα.

Images: purewow.com Featured image: wwd.com