Αν ακολουθείς τα trends, θα γνωρίζεις σίγουρα ότι τα AirPods Max, έχουν τρελάνει το κοινό. Αν πάλι απλώς σου αρέσει να κάνεις scroll στο Instagram, θα τα έχεις δει να ποζάρουν στο κεφάλι πολλών διάσημων. Αξίζουν όμως όλο αυτό τον χαμό; Ή μήπως αποτελούν απλώς ένα statement;

Ο βασικός λόγος που μπορεί να θέλεις να αγοράσεις τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι η αισθητική τους. Το θέμα όμως είναι ότι θα σε συγκλονίσει τελικά και η ιδιαίτερη τεχνολογία τους.

Ο ήχος

Την πρώτη φορά που θα τα φορέσεις θα νιώσει την απρόσκοπτη μεταφορά του που θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τα φοράς στην πραγματικότητα. Το λεπτό που θα καλύψουν τα αυτιά σου, ο ήχος θα δεις ότι θα μεταφέρεται διακριτικά από τον έξω κόσμο στο εσωτερικό των ακουστικών.

Σύμφωνα με την Lucy Cocoran, δημοσιογράφο του ELLE, ο ήχος βγαίνει τόσο φυσικά που θα χρειαστεί να κοιτάξεις γύρω σου για να καταλάβεις αν όντως ακούς από τ ’ακουστικά σου ή όχι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Η λειτουργία

Όπως ένα τυπικό ζευγάρι ακουστικών, μπορείς να κάνεις όλα τα βασικά όπως να ακούς μουσική, να παρακολουθείς εκπομπές και να λαμβάνεις κλήσεις. Και, παρόμοια με τα AirPods, τα πάντα μπορούν να ελεγχθούν με μερικά κουμπιά, είτε είναι η ρύθμιση της έντασης, η παύση ενός τραγουδιού ή η ενεργοποίηση ακύρωσης θορύβου.

Αυτό είναι πολύ βολικό αν θέλεις να μετακινείσαι χωρίς να έχεις άμεση επαφή με το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή της εργασίας σου και δεν θέλεις να μπεις στον πειρασμό να το ελέγχεις συνεχώς. Σε αυτό φυσικά θα σε βοηθήσει να έχεις έτοιμες λίστες αναπαραγωγής και τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις απενεργοποιημένες.

Η εξέλιξη

Τα AirPods Max φέρνουν μια νέα πρωτοπορία. Έχουν αναπτυχθεί με κάτι που ονομάζεται χωρικός ήχος και παρακολούθηση κεφαλιού. Με απλούς όρους, αυτό σημαίνει ότι όταν μετακινείς το κεφάλι σου , ο ήχος προσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει, δίνοντας μια εμπειρία κινηματογραφικού τύπου surround ήχου που αισθάνεσαι ότι ο ήχος σε τυλίγει εντελώς.

Αυτή η λειτουργία λειτουργεί επίσης όταν τρως, επομένως η ποιότητα του ήχου δεν αλλάζει επειδή κινείς το σαγόνι σου, που σημαίνει ότι μπορείς να τα φοράς ακόμα και όταν κάνεις διάλειμμα στη δουλειά για να φας (ειδικά αν προτιμάς να ακούς ένα podcast, παρά τους συναδέλφους σου). Μπλοκάρει επίσης τον ήχο του δικού σου μασήματος. Ακόμα να εντυπωσιαστείς;

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kennedy Eurich (@keneurich)

Η άνεση

Εάν είσαι από εκείνους που πιστεύουν ότι θα κάνουν μια βόλτα 30 λεπτών αλλά τελικά θα καταλήξουν να επιστρέψουν δύο ώρες αργότερα, θα χαρείς να μάθεις ότι τα AirPods Max είναι πολύ άνετα και δεν βλάπτουν τα αυτιά σου αλλά ούτε σου προκαλούν σφίξιμο το κεφάλι σου.

Η Lucy Cocoran αναφέρει ότι τα είχε αναμμένα για αρκετές ώρες κάθε φορά και μετά βίας παρατηρούσε ότι ήταν εκεί, κάτι που την εξέπληξε δεδομένου ότι είχε ακούσει ότι μπορούσαν να είναι λίγο βαριά. Τα Airpods Max μπορούν να φορεθούν και όταν είσαι ξαπλωμένος, ώστε να μπορείς να απολαύσεις ώρες στο TikTok πριν τον ύπνο!

Αν ψάχνεις για ένα αξεσουάρ που θα δείχνει κομψό όταν περπατάς, τρέχεις σε δουλειές, εργάζεσαι στο γραφείο ή απλά υπάρχει γενικά, αυτά είναι η τέλεια επιλογή.

Είναι και ανθεκτικά στον ιδρώτα, επομένως μπορείς να τα χρησιμοποιείς και στο γυμναστήριο, αλλά δεν είναι πιθανό να θέλεις και κάτι ογκώδες πάνω από το κεφάλι σου, όσο κάνεις jump squats.

Όσον αφορά τις κλήσεις, την πρώτη φορά ίσως να σας φανούν λίγο περίεργα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την επωνυμία αλλά περισσότερο με το γεγονός ότι φοράς κάτι που καλύπτει πλήρως τα αυτιά σου, ειδικά αν έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς AirPods.