Όλοι έχουμε ταινίες που λατρεύουμε και μαζί με αυτές έχουμε λατρέψει και τα τραγούδια που της συνοδεύουν. Ακολουθεί λίστα με τα αγαπημένα μας από πρόσφατες ελληνικές ταινίες και είμαστε σίγουροι ότι θα τα αγαπήσεις.

  1. Amore mio για την ομώνυμη ταινία (2015)

«Amore mio δε γίνεται μαζί εμείς οι δύο» ερμηνεύει ο αγαπημένος μας Κωστής Μαραβέγιας σε μια σύγχρονη κωμωδία που είδαμε το 2015. Εξωσυζυγικές περιπέτειες, έρωτες, ετερώνυμες και ομώνυμες έλξεις με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο!

Σύνθεση μουσικής: Κωστής Μαραβέγιας

  1. ”Μια στιγμή για πάντα” για το «Ταγκό των Χριστουγέννων» (2011)

Τι καλύτερο από ένα ταγκό με τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα; Πίσω στο 1970 όταν ένας υπολοχαγός αναγκάζει ένα φαντάρο να του μάθει να χορεύει ταγκό ώστε να χορέψει με τη γυναίκα του αντισυνταγματάρχη  του με την οποία είναι ερωτευμένος.

Μουσική: Γιάννος Αιόλου

Στίχοι: Ελένη Ζιώγα

  1. “Αν” για την ομώνυμη ταινία (2012) 

«Αν μια στιγμή μπορεί να τα αλλάξει όλα μ’ ένα βλέμμα μ’ ένα φιλί» αναρωτιέται η Δήμητρα Γαλάνη στην ταινία «Αν». Και για να μην τα λέμε ξανά: αν δεν την έχεις δει ΠΡΕΠΕΙ να την δεις, κι αν την είδες ΠΡΕΠΕΙ να την ξαναδείς! Αυτή τη φορά με μουσική υπόκρουσή!

Μουσική: Δήμητρα Γαλάνη

Στίχοι: Παρασκευάς Καρασούλος

Διάβασε επίσης: Αν: 12 + 1 λόγοι να το δεις ξανά και ξανά

  1. “Από έρωτα” για την ομώνυμη ταινία (2014)

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμηνεύει το soundtrack της ταινίας του Θοδωρή Αθερίδη. Όταν ο Αντώνης σκέφτεται την Άννα, κι όταν η Άννα έρχεται στο μυαλό του, πάντα… από έρωτα.

Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης

Στίχοι: Θοδωρής Αθερίδης

  1. “Για όλα ικανοί” για την  «Τζαμάικα» (2017)

Είναι το τραγούδι που έγινε εθισμός τους τελευταίους μήνες. Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει το soundtrack της ταινίας «Τζαμάικα» κι εμείς συνεχίζουμε να το έχουμε στο replay!

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης

Στίχοι: Οδυσσέας Ιωάννου