Όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο, δημιουργείται μια κατάσταση υπέρμετρης αγάπης. Σε μια σχέση, τα ζώδια αυτά είναι ικανά να αγαπήσουν άνευ όρων και αφήνονται να παρασυρθούν από το συναίσθημα.

Ποια είναι όμως συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων με Αφροδίτη στον Καρκίνο;

Γίνεται να είναι δοτικοί, αλλά και κλειστοί τύποι; Πληγώνονται εύκολα; Και τι κάνουν όταν νιώθουν τον κίνδυνο να ελοχεύει; Κλείνουν την καρδιά τους ή προσπαθούν να κερδίσουν την αγάπη πάση θυσία; Πάμε να εξερευνήσουμε τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τα ζώδια με Αφροδίτη στον Καρκίνο χρειάζονται χρόνο και χώρο στην αγάπη

Πριν σου δώσουν ολοκληρωτικά την καρδιά τους, τα άτομα αυτά θα χρειαστούν αρκετό χρόνο, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στο σημείο που θα αισθάνονται άνετα να σου ανοιχτούν. Αυτή η διστακτικότητα προέρχεται από τον εσωτερικό τους φόβο να μην πληγωθούν. Θα σου ανοιχτούν όταν πλέον θα ξέρουν ότι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, σίγουρο και σταθερό. Όταν πληγώνονται, η στενοχώρια τους διαρκεί μήνες ή και χρόνια.

Τα ζώδια με Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι συντηρητικά στην επίδειξη του συναισθήματος

Ένα ζευγάρι με Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βάλει “τοίχο” στα συναισθήματα, ακόμα και αν μέσα τους καίγονται και οι δύο πλευρές. Πολλές φορές παρουσιάζουν τα συναισθήματα που τρέφουν για κάποιον ως περιστασιακά και άνευ σημασίας, ενώ μόνο αυτοί γνωρίζουν τι νιώθουν. Αυτή η προστασία τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι από κάθε κίνδυνο που μπορεί να απειλεί την καρδιά τους.

Τα ζώδια με Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι υπερβολικά ευαίσθητα

Καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο πρόκειται για ζώδιο του νερού, το πάθος είναι αυτό που κυριαρχεί. Τα ζώδια αυτά δουλεύουν σκληρά για να κερδίσουν την αγάπη σου. Θα γίνουν ιδιαίτερα δημιουργικοί και ενθουσιώδεις στην αγάπη. Έχουν ανάγκη από πολλή οικειότητα με το σύντροφό τους και το συναίσθημα είναι αυτό που κυριαρχεί πάντα στις σχέσεις τους. Εάν κρίνουν ότι ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους αξίζει τον κόπο, ξεχνούν κάθε λογική και πέφτουν με τα μούτρα στο συναίσθημα.

Τα ζώδια με Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πιστά και έχουν ανάγκη την εμπιστοσύνη σου

Εφόσον αποδειχθεί η ύπαρξη μιας σταθερής και ήρεμης σχέσης, τα ζώδια αυτά είναι 100% πιστά στον διπλανό τους. Θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για τον αγαπημένο τους. Είναι ικανοί να θυσιάσουν πολλά ώστε να αποδείξουν ότι είναι άξια εμπιστοσύνης και τελικά, αγάπης.

Παρομοίως, θέλουν να τους δείξει και ο άλλος ότι υπάρχει εμπιστοσύνη προς το μέρος τους. Η σχέση δε θα στεριώσει εάν δεν είναι απόλυτα σίγουρα ότι τους εμπιστεύεται ο άλλος άνθρωπος. Ζητούν άμεσες και to-the-point απαντήσεις από το σύντροφό τους και δεν εκτιμούν ιδιαίτερα τα ερωτικά παιχνίδια, καθώς τους μπερδεύουν τον πλούσιο αλλά ήδη περίπλοκο συναισθηματικό τους κόσμο.

Τα ζώδια με Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλουν να τους δείχνεις την αγάπη σου

Καταλαβαίνουν πότε μια αντίδραση είναι αληθινή ή ψεύτικη. Θέλουν να δουν από τον σύντροφό τους κινήσεις ειλικρινούς αγάπης. Επειδή εκείνοι είναι τόσο δοτικοί σε μια σχέση, περιμένουν το ίδιο και από τον άλλον. Θέλουν να νιώθουν ότι αξίζουν ανά πάσα στιγμή σε μια σχέση και ότι η άλλη πλευρά προσπαθεί όσο προσπαθούν και οι ίδιοι. Μπορεί να είναι πολύπλοκα ζώδια, αλλά αγαπούν τόσο, που αν δεν πάρουν πίσω το συναίσθημα που αναζητούν, θα πληγωθούν βαθύτατα.

featured photo: www.unsplash.com