Αν θες να τα αφήσεις όλα πίσω σου, να βρεθείς σε μια καλύβα στη μέση του πουθενά και να ερωτευτείς τρελά έναν μυστηριώδη μπάρμαν, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δεις το ‘Virgin River’.

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν του Virgin River, η νοσοκόμα Mel αποφασίζει να μετακομίσει σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια όπου ανακαλύπτει ότι η ζωή στην επαρχία δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται.

Η σειρά του Netflix μας παρουσιάζει αυτή την απομακρυσμένη πόλη που είναι πολύ δύσκολο να μην θελήσεις να την επισκεφθείς. Εαν δεν σου αρκεί μόνο το μαγευτικό της τοπίο, τότε τα γοητευτικά αξιοθέατα και οι ιδιόμορφοι κάτοικοι σίγουρα θα σε πείσουν να θέλεις να ταξιδέψεις εκεί. Αλλά πριν ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου, πιθανότατα να αναρωτηθείς:

Είναι η Virgin River μια πραγματική πόλη; Δυστυχώς, όχι.

Σύμφωνα με τη Robyn Carr, τη συγγραφέα της σειράς λογοτεχνικών βιβλίων Virgin River, το ειδυλλιακό μέρος όπου ξεδιπλώνεται το δράμα της Mel (Alexandra Breckenridge) και του Jack (Martin Henderson) δεν είναι υπαρκτό. “Όλοι αναρωτιούνται: “Μα πού είναι αυτό το μέρος; Θέλω να πάω εκεί” κι εγώ πρέπει να τους υπενθυμίσω ότι υπάρχει μόνο στις καρδιές και το μυαλό μας”, δήλωσε η Carr στο Entertainment Weekly.

Όλα τα επεισόδια γυρίστηκαν στο Βανκούβερ και τη Βρετανική Κολομβία. 

Όμως η ελπίδα δεν έχει χαθεί, η τοποθεσία όπου γυρίστηκε η δημοφιλής σειρά του Netflix είναι πραγματική και μπορείς να την επισκεφθείς. Αν και η φανταστική πόλη υποτίθεται ότι βρίσκεται στη βόρεια Καλιφόρνια, όλα τα επεισόδια γυρίστηκαν στην πραγματικότητα στο Βανκούβερ και τη Βρετανική Κολομβία. 

Οι περισσότερες από αυτές τις πανοραμικές θέες που απολαμβάνουμε στο Virgin River, γυρίστηκαν στο Snug Cove, το νησί Bowen, το Burnaby και το Port Coquitlam. Τα υπόλοιπα αξιοθέατα της πόλης, όπως το μπαρ του Jack, η κλινική του Doc και η καλύβα της Mel, βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Βανκούβερ.

Θέλεις να ζήσεις τη μαγεία του εστιατορίου του Jack;

Κάνε κράτηση στο Watershed Grill στο Brackendale του Καναδά. Κάνε μια βόλτα σε ένα αρχοντικό που βρίσκεται στην οδό First Street 122 στο ιστορικό Queen’s Park του New Westminster για να δεις το μέρος του Doc.

Η καλύβα της Mel

Το σπίτι που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της σειράς ως καλύβα της Mel, βρίσκεται στην πραγματικότητα στο Murdo Frazer Park, αλλά είναι το σπίτι του επιστάτη του πάρκου – οπότε καλύτερα να μην χτυπήσεις το κουδούνι.

Εναλλακτικά, παρακολούθησε τη δεύτερη σεζόν του Virgin River για να δεις τι θα συμβεί με τη Mel. Δεν θα το μετανιώσεις.

featured photo: Netflix