Πέραν του ζωδίου σου, είναι σημαντικό να έχεις μια βασική εικόνα του αστρολογικού σου χάρτη. Μέσα σε όσα περιλαμβάνει αυτός, υπάρχει και η θέση της Αφροδίτης σου. Το ζώδιο που έχεις την Αφροδίτη σου λέει πολλά για την κουλτούρα σου στις ερωτικές σχέσεις.

Fun fact: Η Αφροδίτη αποκαλείται και “αδερφάκι της Γης” γιατί έχουν περίπου το ίδιο μέγεθος, πυκνότητα, και είναι αρκετά κοντά σε τροχιά. Αυτό σημαίνει ότι συχνά η Αφροδίτη σου μπορεί να είναι στο ίδιο ζώδιο που έχεις και τον Ήλιο σου ή το πολύ ένα με δύο ζώδια μακριά.

Αφροδίτη στον Κριό

Οι άνθρωποι με Αφροδίτη στον Κριό είναι άμεσοι και ειλικρινείς και απαιτούν το ίδιο από τους άλλους. Αν κάποιος γίνει πολύ δεδομένος θα βαρεθούν γιατί ποτέ δε χάνουν την όρεξή τους για την ένταση του ερωτικού κυνηγητού. Έλκουν τους άλλους γιατί έχουν αυτοπεποίθηση και έντονο σεξαπίλ.

Έχουν ανάγκη από σχέσεις με πάθος και ενέργεια. Αρκετή περιπέτεια και σεξ. Έχουν αρκετά μεγάλο εγώ, έτσι το να τους κάνεις να πιστέψουν ότι κέρδισαν τον “ανταγωνισμό” σημαίνει πολλά για εκείνους.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Ο Ταύρος είδη κυβερνάται από την Αφροδίτη. Έτσι οι άνθρωποι με αυτή τη θέση Αφροδίτης είναι εξοπλισμένοι με αισθησιασμό, δυνατό sex drive και μια εμμονή για τις αγκαλιές. Αγαπούν τον έρωτα και θέλουν να δημιουργήσουν μια φωλιά που θα φιλοξενήσει την αγάπη τους. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ανάγκη να ξέρουν σε τι φάση βρίσκεται η σχέση τους και μπορεί να γίνουν και λίγο ζηλιάριδες και υπερπροστατευτικοί.

Η αγάπη τους είναι αρκετά σωματική, και έχουν ανάγκη από προσοχή και επιβεβαίωση. Σπάνια κυνηγούν τους άλλους, αφού συνήθως οι άλλοι έρχονται σε αυτούς. Δεν τους αρέσει να βιάζονται, να τους κάνουν εκπλήξεις ή να τους απομακρύνουν. Όταν νιώθουν ότι κάποιος τους χειρίζεται, φεύγουν χωρίς να κάνουν πολλή φασαρία.

Στους Διδύμους

Μιλάμε για άτομα που αγαπούν την ελευθερία και την ποικιλία στις σχέσεις τους. Δεν τους είναι εύκολο να καταλάβουν ότι θα πρέπει να αφοσιωθούν σε έναν άνθρωπο, μάλλον θα πρέπει να τους το εξηγήσεις. Μπορεί να είναι άστατοι, να αλλάζουν γνώμη εύκολα, να φλερτάρουν με άλλους. Η περιέργεια τους καθοδηγεί. Τα συναισθήματα τους φρικάρουν και οι σύντροφοί τους μπορεί να νιώθουν ότι μένουν μόνο στην επιφάνεια. Γιατί βαθιά μέσα βρίσκονται τα συναισθήματα και δύσκολα αφήνουν τους άλλους να φτάσουν εκεί.

Τα ραντεβού μαζί τους είναι περιπετειώδη, γεμάτα ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Γίνονται συναρπαστικοί σύντροφοι, λόγω της ζωντανής προσωπικότητάς τους. Βέβαια, η έλλειψη συναισθηματικής έντασης μπορεί να κάνει τους συντρόφους τους να νιώθουν μόνοι. Το μυστικό είναι να βρουν κάποιον που να έχει εξίσου έντονη κοινωνική ζωή με εκείνους.

Στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θέλει ασφάλεια, πίστη και σταθερότητα. Αυτοί οι άνθρωποι λατρεύουν (βασικά απαιτούν) ρομαντικές χειρονομίες, συναισθηματικούς λόγους και όση περισσότερη ερωτική χρυσόσκονη μπορείς να τους δώσεις. Κρατούν την καρδιά τους βαθιά κλειδωμένη γιατί φοβούνται την προδοσία και την εγκατάλειψη. Το μυστικό για να σου την ανοίξουν είναι να είσαι συναισθηματικός μαζί τους. Όταν αυτό συμβεί θα έχεις απέναντί σου τον πιο συναισθηματικό, τρυφερό και 100% πάνω σου σύντροφο. Έχουν δυνατό ένστικτο οπότε μυρίζονται ένα μυστικό από χιλιόμετρα.

Το να είσαι μαζί τους περιλαμβάνει αγκαλιές και βαθιές συζητήσεις μέσα στο βράδυ για όλους και για όλα. Είναι η τέλεια παρέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι κάποιος σε καταλαβαίνει και σε νοιάζεται πραγματικά. Βέβαια, η φοβία εγκατάλειψης που έχουν μπορεί να τους οδηγήσει σε περίεργες τακτικές για να σε τεστάρουν. Με τον καιρό σε εμπιστεύονται και σταματούν να νιώθουν τόση ανασφάλεια.

Στον Λέοντα

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για αυτούς από τον έρωτα. Αυτός κάνει τον κόσμο τους να κινείται και καλύπτει το 80% της σκέψης τους. Βάζουν αρκετό δράμα στις ιστορίες τους, σαν να παίζουν σε ταινία εποχής για πρωταγωνιστή έναν απαγορευμένο έρωτα. Ο σύντροφός τους φυσικά πρέπει να είναι έτοιμος να χειροκροτήσει.

Είναι άτομα με ζεστές καρδιές, γενναιόδωρα και απλά. Βασικά, το βαρόμετρο της σχέσης τους είναι το πόση προσοχή παίρνουν. Χρειάζονται εκτίμηση, προσοχή και πάθος για να είναι ΟΚ. Ξεπληρώνουν τους συντρόφους τους με ακριβά κρασιά και δείπνα. Με διασκέδαση κάθε είδους. Αν θες να ζήσεις ένα love story, βρες κάποιον με Αφροδίτη στο Λέοντα.

Στην Παρθένο

Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια. Έτσι, παίρνουν το χρόνο τους μέχρι να γνωρίσουν κάποιον κρατώντας μια απόσταση ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο σε κάποιον μέχρι να καταλάβει ότι αρέσει σε έναν με Αφροδίτη στην Παρθένο. Αυτό γιατί είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και συντηρητικοί. Δεν τους αρέσει να κάνουν την πρώτη κίνηση, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Η πλούσια γνώση τους πάνω σε ό,τι αφορά τον σύντροφό τους μπορεί να οδηγήσει σε έντονη κριτική για όσα θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα ή μια passive aggressive συμπεριφορά. Τα καλά νέα είναι πως εκφράζουν την αγάπη τους μέσω της βοήθειας και της πρακτικής στήριξης, οπότε πάντα νιώθεις ασφάλεια μαζί τους.

Στο Ζυγό

Η Αφροδίτη στο Ζυγό είναι σίγουρη εγγύηση για επιτυχία στα ερωτικά. Οι άνθρωποι αυτοί φλερτάρουν εξαιρετικά, είναι καλοί εραστές και πραγματικά ρομαντικοί στην ψυχή. Επίσης, θέλουν τα πάντα να είναι αρμονικά, σε ισορροπία και ιδανικά. Αυτό πολλές φορές μπορεί να φαίνεται υπερφίαλο ή μη ρεαλιστικό, μιας και η πραγματική ζωή είναι πιο χαώδης και μπερδεμένη. Η γοητεία τους και η τάση τους για αγάπη στην αισθητική τους κάνει να επιθυμούν έναν έρωτα που θυμίζει παραμύθι.

Τους αρέσει να ευχαριστούν τους συντρόφους τους, να μοιράζονται τη ζωή τους και να εξοικειώνονται με τις ανάγκες του άλλου. Ωστόσο, αν νιώσουν ότι τους εκμεταλλεύονται θα αντιδράσουν με ένταση. Το μυστικό για να κάνεις μια σχέση μαζί τους να λειτουργήσει είναι να είσαι πάντα δίκαιος και να μοιράζεσαι τη σκληρή δουλειά. Φέρσου τους όπως θα ήθελες να φέρονται και σε σένα και θα στο ανταποδώσουν και με το παραπάνω.

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Οι άνθρωποι με Αφροδίτη στο Σκορπιό ελκύουν τους άλλους εύκολα εξαιτίας της έντονης σεξουαλικότητάς τους και της χωρίς φόβο και εκπτώσεις ανάγκης τους για ένταση. Δεν υπάρχουν όρια στα επίπεδα της οικειότητας που αναζητούν, αν και δεν αφήνουν περιθώρια στους άλλους να τους πλησιάσουν αντίστοιχα πολύ. Είναι πολύ ευαίσθητοι και επιφυλακτικοί.

Ακούγονται βαριά όλα αυτά; Ίσως να είναι too much για πολλούς ανθρώπους. Γενικά, η Αφροδίτη στο Σκορπιό μπορεί να είναι πολύ ζηλιάρα, κοφτή και τολμηρή. Είναι επίσης, πιστή, βαθιά και ενδιαφέρεται για το σύντροφό της στο 100% και σε όλα τα επίπεδα. Επίσης το sex είναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό. Η ζωή μαζί της σίγουρα δε θα είναι βαρετή. Τολμάς;

Στον Τοξότη

Εδώ μιλάμε για εξαιρετικά ελκυστικά άτομα. Flirty, εξωστρεφή, ζεστά, fun και πρόθυμα να νιώσουν αυτό το connection. Βρίσκουν εύκολα sex αλλά το να αφοσιωθούν σε μια σχέση τους δυσκολεύει. Έχουν ανάγκη να κρατούν τις επιλογές τους ανοιχτές. Έχουν ανήσυχη καρδιά και εύκολα μπορούν να κάνουν ghosting αν τα πράγματα γίνουν δύσκολα ή αν νιώσουν πιεσμένοι, αν τους κριτικάρεις ή αν απλά δεν τους εμπνέεις.

Το μυστικό στο να κρατήσεις μια σχέση μαζί τους είναι να τους δώσεις χώρο. Επίσης, να παίρνεις μέρος στις μεγάλες ιδέες τους. Να θέλεις κι εσύ να ανακαλύψεις τον κόσμο σας ιδεαλιστής και να απαιτείς και εσύ από εκείνους ελευθερία.

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Μιλάμε για άτομα γεννημένα προσεκτικά, φιλόδοξα και πλασμένα για να δουν και να ζήσουν μεγάλα πράγματα. Ακόμα και στα ερωτικά τους ακολουθούν απλά μαθηματικά. Δηλαδή αν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έναν αλγόριθμο για να βρουν τον κατάλληλο σύντροφο, θα το έκαναν. Ιδανικά, θα σκίπαραν και το dating.

Ελκύουν τους άλλους γιατί είναι cool και ήρεμοι. Δεν κάνουν φασαρία και είναι οι ιδανικοί τύποι για να γνωρίσεις στην κολλητή σου. Προφανώς δε μιλάμε για τους πιο παθιασμένους εραστές, αλλά για καλά άτομα που είναι πιστά και τους αρέσει να εντυπωσιάζουν το σύντροφό τους.

Αφροδίτη στον Υδροχόο

Οι άνθρωποι με Αφροδίτη στον Υδροχόο ψάχνουν για φίλο εκτός από σύντροφο. Κάποιον που να μπορεί να ακούσει τις ιδέες τους, να παίξει μαζί τους και να δέχεται τις προκλήσεις τους. Μπορεί να φαντάζει κάπως απόμακρο όλο αυτό, αλλά πραγματικά τους προκαλούν αποστροφή οι συναισθηματισμοί.

Είναι αρκετά εκκεντρικοί εραστές, ξεχωριστοί σύντροφοι έτοιμοι για όλα. Δεν τους αρέσουν οι κανόνες και τα όρια. Βασικό στοιχείο της ζωής και των σχέσεών τους είναι η ελευθερία. Θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο, και θα πάρουν και το σύντροφό τους μαζί.

Αφροδίτη στους Ιχθύες

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι η πιο ρομαντική. Έλκει, αγαπά, συγχωρεί, είναι ποιητική, παιχνιδιάρα και ευαίσθητη. Οι άνθρωποι αυτοί είναι σχεδόν υπερβολικά γλυκοί για αυτόν τον κόσμο. Δύσκολα λένε όχι και κατά βάθος ψάχνουν το soulmate τους. Αυτό το ένα άτομο για αυτούς. Είναι εκείνοι που φιλούν τους πιο πολλούς λάθος βατράχους.

Η μεγάλη ευαισθησία τους τεστάρει τις σχέσεις τους. Επηρεάζονται σχεδόν από τα πάντα και συχνά νιώθουν μπερδεμένοι και αφοπλισμένοι από την ίδια τη ζωή. Τους τραβούν συχνά οι λάθος σύντροφοι και ταλαιπωρημένες ψυχές. Ναι, έχουν αρκετούς “ενδιαφέροντες” πρώην στη λίστα τους. Όπως και να έχει, διαθέτουν μια τεράστια καρδιά και φροντίζουν την αγάπη που τους δίνεται χωρίς να την εκμεταλλεύονται.


Featured image: Elite Daily