Έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις για το τι είναι καλοκαίρι. Είναι αυτές οι συζητήσεις που γίνονται πάντα στην παραλία, λίγες ημέρες πριν τελειώσουν οι καλοκαιρινές σου διακοπές.

Τη στιγμή που θες να κρατήσεις αυτήν την εικόνα στο μυαλό σου και να την επαναφέρεις όταν το έχεις ανάγκη. Καλοκαίρι είναι η θάλασσα, η μεσημεριανή σιέστα, το αλάτι στα μαλλιά και αυτό το βραδινό αεράκι που κλείνεις τα μάτια για να το απολαύσεις.

Εμείς θα σου μιλήσουμε για ένα άλλο αεράκι που έχει όμως τις ίδιες ιδιότητες με το γνωστό. Σου δίνει ανεμελιά, ξεγνοιασιά και ένα μεγάλο χαμόγελο. Αναφερόμαστε σε ένα ολοκαίνουργιο, αμιγώς ελληνικό και βασισμένο στην ηθική παραγωγή brand, το Αeraki, το οποίο δημιουργεί κάποια από τα πιο όμορφα παρεό που έχεις δει ποτέ.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aeraki (@aeraki_official)

Η Χρυσάνθη είναι η δημιουργός του brand και δεν θα μπορούσε να μην αγαπάει το ελληνικό καλοκαίρι και τα χρώματα. Το αεράκι για αυτήν είναι συνώνυμο με τα καλοκαίρια στη βεράντα της στην Κρήτη. Και τα παρεό είναι ξεκάθαρα ό,τι πιο άνετο και αέρινο μπορείς να φοράς εκείνη τη στιγμή. Άρα πώς θα μπορούσε να ονομάσει αλλιώς το brand της;

Όπως μας είπε, «απευθύνομαι σε κορίτσια που λατρεύουν το καλοκαίρι, έχουν ισχυρή προσωπικότητα και δεν σταματούν να ανακαλύπτουν». Και να ονειρεύονται το ιδανικό καλοκαίρι θα προσθέσουμε εμείς ρίχνοντας μια ματιά στη συλλογή.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aeraki (@aeraki_official)

Το παρεό έχει πολλούς σκοπούς και δεν είναι μόνο ένα ρούχο για τη θάλασσα, όπως λανθασμένα πιστεύουν κάποιοι. Σε συνοδεύει στην ταβέρνα μετά την παραλία, κάνει μαζί σου βόλτα στα σοκάκια του νησιού και στο τέλος κάθεται μαζί σου για ένα τελευταίο ποτό πριν τον ύπνο. Έτσι δεν είναι καθόλου παράλογο πως πολλοί από εμάς έχουμε στην καλοκαιρινή μας βαλίτσα περισσότερα παρεό από ότι άλλα ρούχα.

Όλα τα σχέδια των παρεό του Aeraki σχεδιάζονται ψηφιακά, τυπώνονται σε βισκόζη και έπειτα κόβονται και ράβονται σε πατρόν παρεό.

Η φετινή συλλογή περιλαμβάνει στοιχεία από τα λεμόνια, τις βουκαμβίλιες και την αυγουστιάτικη πανσέληνο. Τα χρώματα των παρεό είναι επίσης εκεί για να σου θυμίζουν πως ακριβώς είναι η ζωή με έντονο χρώμα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aeraki (@aeraki_official)

Η συλλογή για φέτος μπορεί να είναι μικρή αλλά του χρόνου θα υπάρχουν πολλά περισσότερα σχέδια. Ακόμη από του χρόνου θα υπάρχουν και μαγιό στη συλλογή.

Και εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία. 

Ανακάλυψε περισσότερα: Instagram | Facebook