Η καμπάνια «1000 Back» των adidas Originals, επηρεασμένη από τη δημιουργική προσέγγιση της καμπάνιας την προηγούμενη σεζόν εμβαθύνει στην πολιτιστική κληρονομιά του brand αποτίοντας φόρο τιμής στις κοινότητες που φόρεσαν και φορούν τα Gazelle, τα Samba και τα Handball Spezial, τόσο στο παρελθόν όσο και σήμερα.

Η καμπάνια ρίχνει τα φώτα της δημοσιότητας στα τρία iconic μοντέλα παπουτσιών που είναι βαθιά ριζωμένα στην ποδοσφαιρική κουλτούρα. Αρχικά, το κάθε μοντέλο είχε σχεδιαστεί για να φορεθεί είτε στην προπόνηση, είτε στον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά και στο handball. Αυτά τα μοντέλα παπουτσιών θεωρούνται «classic sneakers» και συνεχίζουν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο, σε κάθε κουλτούρα και πλήθος κινημάτων, αφήνοντας το δικό τους ανεξίτηλο σημάδι. 

Τι αφορά η καμπάνια; 

Η νέα καμπάνια «1000 Back» που είναι και η συνέχεια της προηγούμενης με τίτλο «We gave the world an original. You gave us a thousand back», επικοινωνεί ένα νέο πιο συγκεκριμένο μήνυμα πως ένα παπούτσι μπορεί να φορεθεί με χιλιάδες εναλλακτικούς τρόπους.

Το υλικό της «1000 Back» περιλαμβάνει φωτογραφίες ανθρώπων που με βάσει τη δικής του προσωπικότητα δημιουργούν και προτείνουν διαφορετικούς στυλιστικούς συνδυασμούς φορώντας το Gazelle, το Samba αλλά και το Handball Spezial με το δικό τους μοναδικό τρόπο γράφοντας νέα κεφάλαια στην ιστορία του κάθε μοντέλου.

Στην Ελλάδα, τα τρία εμβληματικά μοντέλα των adidas Originals φόρεσαν οι Josephine Wendel, Dat Lilly, LILA, Hercules Tsuzinov, Emmanuel Elozieuwa, οι αθλητές Γιώργος Βαγιαννίδης, Χαράλαμπος Κωστούλας καλώντας τους λάτρεις του brand, να δημιουργήσουν τα δικά τους looks και να τα ανεβάσουν στα Social Media τους χρησιμοποιώντας τα hashtags #Samba #Gazelle και #Spezial, δίνοντας νέες αξίες και χαρακτήρα στα κλασσικά αυτά μοντέλα παπουτσιών.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα Gazelle, τα Samba και τα Spezial είναι τρεις iconic και αεικίνητες σιλουέτες από το αρχείο της adidas και το γεγονός ότι εξακολουθούν να είναι παντού σήμερα είναι η απόδειξη αυτού. Once a classic, always a classic.

Τα 3 iconic μοντέλα της νέας καμπάνιας των adidas Originals θα τα βρείτε στα adidas stores, στο www.adidas.gr σε επιλεγμένα  sneaker stores και φυσικά στο adidas Originals Store.