Ο Νεκτάριος. Tο αγόρι με τους ταλαντούχους φίλους. Απαντάει γρήγορα, χωρίς να του ξεφεύγει ούτε ένα λαθάκι και ρε παιδιά βάζει και όλους τους τόνους. Δεν ξέρω κανέναν που να απαντάει σε μήνυμα έτσι γρήγορα και να βάζει τόνους. Ο Νεκτάριος είναι ευθύς, θέλει να μάθει Ιταλικά και να πάρει την Συλβή του για να κάνουν κάμπινγκ.

12665775_1681038468833801_1223747204_n

Νεκτάριε τι έκανες ακριβώς τώρα;

Παίζω με το σκυλί μου. Την πήρα σήμερα

Πως την λένε; Συλβή την ονόμασα Από που το σκέφτηκες εσύ τώρα το Συλβή; Επειδή είμαι νυχτόβιος. Μόνο μια νυχτόβια θα μπορούσε να με έχει. (Συλβή απο τα Μαύρα μεσάνυχτα) Νεκτάριε; Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Να περνάς καλά να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί να τιμάς την οικογένεια σου να προστατεύεις το όνομα σου και να δίνεις αγάπη στον κόσμο χωρίς να περιμένεις τίποτα. Επιλέγεις μετά ποιος σου κάνει και αυτούς κρατάς στην ζωή σου. Τι βλέπεις όταν κοιτάς τον ουρανό το βράδυ; Δυστυχώς δεν κοιτώ τον ουρανό τι βράδυ γιατί δεν έχω χρόνο. Μεσημέρια και πρωινά, μόνο Τι βλέπεις; Αναπολώ την ζωή μου. Βλέπω ηρεμία. Βλέπω γαλήνη. Το φως για μένα είναι πηγή ενέργειας Τι σε εντυπωσιάζει στον κόσμο; Τίποτα! Δεν εντυπωσιάζομαι πλέον εύκολα. Τα περιμένω όλα και τίποτα. Ποιες είναι οι προτεραιότητές σου; Η οικογένεια μου η σχέση μου και η δουλειά μου. Στην οικογένεια βάλε φίλους και ζώα Θες να ζητήσεις σε κάποιον συγνώμη; Όχι! Όταν το ένιωσα μια φορά το έκανα! Δεν συνηθίζω να χρωστάω συγγνώμες ούτε ευχαριστώ. Το κάνω την ίδια στιγμή. Δεν αφήνω χρόνο να περάσει Δεν έχεις μετανιώσει ούτε για ένα μικρο τοσο δα πραγματάκι; Μετάνιωσα που δεν έμαθα και τρίτη ξένη γλώσσα Ποια θα μάθαινες; Ιταλικά Και ποια λέξη θα ήθελες να μάθεις πρώτη; Δικαιοσύνη Τι θα κάνεις μετά;  Θα πάω στο Nikkei στο Κολωνάκι με φίλους για φαγητό κατά τις 9. Τι θα φας; Σίγουρα το μοναδικό κοτόπουλο του Nikkei στον ξυλόφουρνο και σαλάτα κινόα. 
Ποιος είναι ο αγαπημένος σου celebrity?
Πολλοί! Πλέον πολλοί.Κλέλια Πανταζή, Δέσποινα Ολυμπίου, Αλέξανδρος Ρήγας, Ευγενία Μανωλίδου, Βίκυ Σταυροπούλου, Έρρικα Πρεζεράκου, Ελένη Τσολάκη, Γιάννης Στάνκογλου.Τι θα ρωτούσες τον Στάνκογλου;  Θα τον ρωτούσα αν έχει καταλάβει το πόσο σπουδαίος ηθοποιός είναι. Την Βίκυ Σταυροπούλου; Αν υπάρχουν στιγμές που θα ήθελε να την κάνουν και την ίδια να γελάει χωρίς να της το ζητάνε μόνο απο την ίδια. Απ όλους αυτούς τους ταλαντούχους φίλους σου από ποιον θα ήθελες να ”κλέψεις” και απο κάτι; Από τον Λαζόπουλο την ευφυΐα. Από τον Κιμούλη το υποκριτικό ταλέντο. Από την Μανωλίδου το γούστο. Από την Σταυροπούλου το μεράκι για δουλειά και την τελειομανία. Από τη Σμαράγδα το γκελ και την αμεσότητα. Από τον Ρέμο την φωνή. Με ποιον θα πήγαινες κάμπινγκ; Μόνο με τον Νεκτάριο και την Συλβή μου. Αν αύριο σου έλεγα κανε μια συνέντευξη, την καλύτερη σου για το savoirville.gr τι θα έκανες; Την Έλλη Στάη θέλω. Την θαυμάζω και την εκτιμώ πολύ.