Vinyl is back

Για φέτος οι σχεδιαστές από όλο τον κόσμο ψηφίζουν ομόφωνα το vinyl.. Ρούχα από πλαστικό, ναι καλά είδες.. πλαστικό, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, sexy ή πιο κλασσικά είναι εδώ και περιμένουν από σένα να τα κυκλοφορήσεις στις καθημερινές σου εξορμήσεις στην πόλη. Το vinyl εμφανίστηκε σε πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών όπως Valentino, Lacoste και Louis Vuitton με ιδιαίτερη προτίμηση στο έντονο κόκκινο και γρήγορα τα looks υιοθετήθηκαν από πολλές λάτρεις της μόδας στους δρόμους των μεγάλων πόλεων.

Ίσως να αναρωτιέσαι σχετικά με την νέα τάση της σεζόν αλλά αν συνδυάσεις ένα vinyl κομμάτι σωστά, πίστεψε με θα γίνει το αγαπημένο σου ύφασμα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να συνδυάσεις ένα vinyl κομμάτι ανάλογα με το πόσο θες να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.

  • Αν είσαι από τις πιο συντηρητικές και φοβάσαι να τολμήσεις κάτι πιο ακραίο προτίμησε ένα classy μαύρο παντελόνι ή μία φούστα συνδυάζοντας το με ένα μονόχρωμο μπλουζάκι .
  • Aν θες να πειραματιστείς λιγάκι παραπάνω συνδύασε ένα vinyl παντελόνι σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα με ένα oversized πουλόβερ.
  • Αν πάλι είσαι από τις πιο τολμηρές τότε αγόρασε μία vinyl καμπαρτίνα ή ένα jacket σε μία γήινη απόχρωση ή ένα φόρεμα σε έντονο κόκκινο χρώμα.
Vinyl is back

Ιδανικά θα σου πρότεινα να συνδυάσεις με ankle boots ή με thigh boots.

Ότι και αν επιλέξεις, φρόντισε να το κάνεις σωστά και με στυλ!

Vinyl is back

Της Ελένης Κεφάλα