Είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα ότι η ομορφιά και η αξία μας εξαρτάται από τη νεότητά μας. Ο στόχος είναι να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες και τα γκρίζα μαλλιά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι η παγκόσμια αγορά που αφορά το anti-aging άγγιξε τα 62,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021, σύμφωνα με το Statista.

Oι παρακάτω “granfluencers“, oι influencers άνω των 50 ετών, είναι εδώ για να αποδείξουν ότι υπάρχει τόση πολλή ομορφιά σε κάθε στάδιο της ζωής, και η φροντίδα των σχέσεών μας, του μυαλού και του σώματός μας απλά το κάνει πιο ολοκληρωμένο.

Lyn Slater Ph.D, Iconaccidental

Η Slater είναι η συγγραφέας και ακτιβίστρια που κάνει θόρυβο με τον κομψό μινιμαλισμό της και τις ποιητικές λεζάντες της στο Instagram. Εξερευνώντας θέματα της οικογένειας, της ηλικίας και της ίδιας της ζωής, ο λογαριασμός της μας κάνει συχνά να αναλογιζόμαστε τις δικές μας ζωές.

Champagne Glamma, Hellochampagneglamma

@hellochampagneglamma 😂 #imnotreallyonseniormatch #joketime #justforfun ♬ original sound – Shannon

Μια μικρή δόση glam είναι πάντα καλή ιδέα. Τα γούνινα καπέλα και τα έντονα χρώματα της Champagne Glamma μας εμπνέουν σταθερά – σχεδόν όσο κι η χαρούμενη προσέγγισή της στη ζωή.

Grece Ghanem, greceghanem

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Η Grece ακολουθεί με τον δικό της τρόπο τις τάσεις με τα έντονα χρώματα, την ανάμειξη μοτίβων και τις εντυπωσιακές υφές. Είναι σίγουρα η έμπνευσή μας για το τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε.

Vani Murthy, wormrani

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vani Murthy (@wormrani)

Η Vani είναι ιδρυτικό μέλος της SwmrtBengaluru (μιας συλλογικότητας που θέλει να υιοθετήσει πρακτικές βιώσιμης διαχείρισης απορριμμάτων) και κινείται προς έναν τρόπο ζωής με λιγότερα απόβλητα. Τα βίντεό της για την υγεία, την κομποστοποίηση και την αστική γεωργία είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσουν όποιον θέλει να ακολουθήσει.

Iris Apfel, iris.apfel

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Apfel (@iris.apfel)

Η Apfel είναι ένα σύμβολο της μόδας και του design και δεν μπορούμε να μην τη συμπεριλάβουμε σ αυτή τη λίστα! Με πολύχρωμο στυλ — και funky γυαλιά — που εμπνέουν, καθώς και με τη νοοτροπία της «more is more & less is a bore», ελπίζουμε να είμαστε τόσο καλές όταν είμαστε στα 101.

Bon and Pon, bonpon511

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη bon・pon (@bonpon511)

Αυτό το δίδυμο κάνει αναρτήσεις με τα ταιριαστά ρούχα τους, μαζί με αναφορές που τα αγόρασαν και συγκινητικά captions. Τα outfits να πρωτοστατoυν, αλλά οι αναρτήσεις περιέχουν επίσης διασκεδαστικές εικόνες από τις κοινές περιπέτειές τους. Θέλουμε κι εμείς!