Η εταιρεία ZOE μετρά ήδη 30 χρόνια στο χώρο, ξεκινώντας από το σχεδιασμό τουριστικών ρούχων. Με την πάροδο των χρόνων, έχει πλέον βρει την ταυτότητά της στην έκφραση των πολύχρωμων και ζωντανών σχεδίων τόσο στα ρούχα, όσο και στα αξεσουάρ.

Με έμπνευση τον τεράστιο πλούτο της ελληνικής μυθολογίας και των ελληνικών τοπίων στη φαρέτρα της, η σχεδιάστρια Catherine Sparkes μαζί με την ταλαντούχα ομάδα της στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης σχεδιάζει και παράγει ρούχα και αξεσουάρ από την αρχή έως το τέλος, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας ελληνικά πανιά.

Πιτζάμες και κιμονό με αέρινη εφαρμογή, τσαντάκια με προσοχή στη λεπτομέρεια, σουπλά και σουβέρ με τις καλύτερες βαφές χρωμάτων αποτελούν κάποια από τα πολλά κομμάτια του brand που θέλουμε να αποκτήσουμε. Η ZOE διαθέτει προτάσεις για γυναίκες, άντρες και παιδιά, ενώ μπορείς να διακοσμήσεις και το σπίτι σου με πρωτότυπα έπιπλα, μαξιλάρια και τραπεζομάντηλα της εταιρείας.

Άνετες και πολύχρωμες εμφανίσεις για το σπίτι

Τα κιμονό και τα σετ που έχουν δημιουργήσει για το σπίτι, σου φτιάχνουν κατευθείαν τη διάθεση. Η απαλή υφή τω υφασμάτων τους σου δίνει άνεση και χαλαρότητα για μία μοντέρνα εμφάνιση μέχρι και στο σπίτι.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zoeofficial_gr

Πολύχρωμα τσαντάκια με αξιοζήλευτα σχέδια

Η λεπτομερής δουλειά σε όλα τα αξεσουάρ τους μας κάνει να θέλουμε να τα αποκτήσουμε άμεσα. Οι βαφές και ο λεπτομερής σχεδιασμός των σχεδίων θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zoeofficial_gr

Σουπλά που γεμίζουν άποψη το τραπέζι σου

Τα σουπλά που έχουν σχεδιάσει κλέβουν τις εντυπώσεις στα τραπέζια σου. Είσαι έτοιμη για όμορφα οικογενειακά καλέσματα στο σπίτι που όλοι θα συζητούν.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zoeofficial_gr

Σουβέρ που μας ξετρελαίνουν

Στα σουβέρ αποτυπώνονται πανέμορφα σχέδια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Στο Zoe θα βρεις κομψές και στυλάτες δημιουργίες ακόμη και για την κούπα του καφέ σου!

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zoeofficial_gr

Σχέδια από την Frida Cahlo και τη Μαρία Κάλλας, μέχρι καλοκαιρινές και στυλάτες πρωτότυπες δημιουργίες προσδίδουν στυλ στις καθημερινές μας επιλογές. Η μεγάλη ποικιλία των συλλογών τους σίγουρα θα σε ικανοποιήσει. Από την ντουλάπα και τα παπούτσια σου, μέχρι το τα σουπλά στο τραπέζι σου, μπορείς να γεμίσεις με χρώμα το σπίτι σου. Και φυσικά, το μόνιμο αξεσουάρ των τελευταίων 2 χρόνων, η μάσκα σου, μπορεί να δώσει λίγο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Οι 100% χειροποίητες δημιουργίες τους αναδεικνύουν την αγάπη τους για τα υφάσματα που προέρχονται όλα από τη χώρα μας και κατασκευάζονται στη μικρή τους βιοτεχνία στην Κρήτη. Αν και το site τους λειτουργεί λιγότερο από ένα χρόνο, η αγάπη για τα πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα τους είναι ήδη εμφανής, έχουν καταφέρει να μας κερδίσουν!

 
Τα πέντε fashion items που αγαπήσαμε από το ελληνικό brand Zoe
www.zoe.gr
 

Βρες το brand στο site τους: www.zoe.gr και στο Instagram: @zoeofficial_gr