Επιλέξαμε τα 5 απαραίτητα στοιχεία μιας χειμωνιάτικης capsule γκαρνταρόμπας όπως τα ανακαλύψαμε από περιοδικά και sites μόδας. Διαχρονικά κομμάτια που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου. Από το πλεκτό φόρεμα μέχρι το -κλασικό πια- hoodie και το σωστό πανωφόρι, είναι τα κομμάτια που δεν ακολουθούν τις τάσεις κι έτσι θα μπορείς να τα φοράς για παραπάνω από μία σεζόν. 

Το πλεκτό φόρεμα

Το πλεκτό φόρεμα είναι ένα τόσο ευέλικτο κομμάτι που δεν θα μετανιώσεις αν θα επενδύσεις σε αυτό.

Αν δεν επιλέξεις ένα ζιβάγκο πλεκτό φόρεμα τότε για έξτρα ζεστασιά μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουκάμισο ή ακόμα και με έναν γιακά από polo. Φόρεσέ το με μπότες μέχρι το γόνατο, αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ καλά και με μπότες πεζοπορίας και ένα puffer jacket.

H ΗereCComes και η Έλενα Χριστοπούλου επέλεξαν χοντρή πλέξη για το πλεκτό φόρεμά τους. Χακί με λευκές μπότες, η πρώτη, και την πιο υπέροχη μπλε απόχρωση η δεύτερη.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crisanti Kouroupi (@hereccomes)

Τα παντελόνι cargo

Το cargo παντελόνι είναι άλλη διαχρονική αγορά στη χειμερινή wishlist. Έχουν τον ίδιο στόχο με τα jeans – φοριούνται με τα πάντα οτιδήποτε. Η Gitta Banko ανέδειξε το δικό της cargo παντελόνι με ένα monochromatic outfit. Χακί πανωφόρι, πουλόβερ και το αγαπημένο παντελόνι με μαύρες μπότες και ζώνη και μία CD σε απόχρωση της μέντας. Είναι μία ιδέα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gitta Banko (@gittabanko)

Tα hoodies

Εκτός από το κλασικό πια total outfit με το hoodie και το ίδιο παντελόνι φόρμας, μπορείς να φορέσεις το hoodie απλά με jeans, cropped jeans, γόβες ή μπότες και το παλτό σου. Η πιο διαχρονική επιλογή είναι ένα μονόχρωμο όπως μαύρο, μπεζ ή λευκό, για να ταιριάζει ήσυχα με ό,τι άλλο επιλέξεις.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mirketa (@mirketa)

To jacket

Υπάρχει πολύ δέρμα αυτόν τον χειμώνα και η ιδέα ενός νέου δερμάτινου bomber μοιάζει σωστή. Η shopranoblog το φόρεσε με jeans και μοιάζει σαν να μη χρειάζεται τίποτα άλλο.

To statement παλτό

Αν αγαπάς το minimal styling αλλά παράλληλα ενθουσιάζεσαι με τα statement κομμάτια τότε η επιλογή είναι ένα statement παλτό. Μπορείς να το φοράς πραγματικά με ό,τι θες. Με jeans και μονόχρωμα hoodies ή πουλόβερ, με total black outfits. Διάλεξε ένα που πιστεύεις ότι ταιριάζει χρωματικά με τα περισσότερα αγαπημένα σου ρούχα και ίσως να σε βοηθήσει αν ένα από τα βασικά χρώματα είναι το λευκό ή το μαύρο. Αυτό θα σου επιτρέψει μία ομοιοχρωμία με τα αξεσουάρ σου όπως μία κλασική μαύρη τσάντα και τις μαύρες μπότες σου. Η Gitta Banko το έκανε υπέροχα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gitta Banko (@gittabanko)