Το street style αποτελούσε ανέκαθεν τον οδηγό των εμφανίσεών μας, κι αυτή τη φορά έχει φέρει στο προσκήνιο το ζήτημα των colour trends. Των αποχρώσεων που εμφανίζονται ξανά και ξανά στη ροή μας στο Instagram, ή των αποχρώσεων που κάθε fashion influencer δεν αποχωρίζεται με τίποτα.

Εμείς λοιπόν, ετοιμάσαμε την ακόλουθη λίστα, η οποία θα αποτελέσει αναμφίβολα τον πιο εύκολο τρόπο για να αφομοιώσεις τις επερχόμενες χρωματικές τάσεις. Total black outfits, αποχρώσεις κίτρινου και ροζ της τσιχλόφουσκας, είναι μόνο κάποιες από τις αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν τη φετινή σεζόν.

Total black

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Daur (@carodaur)

Από όποια πλευρά κι αν το πιάσουμε, το μαύρο ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο stylish χρώματα. Ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και για οποιαδήποτε περίσταση, το μαύρο εκπέμπει μια αβίαστη κομψότητα και φινέτσα. Μια total black εμφάνιση λοιπόν, είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Lilac 

Μπορεί ο χειμώνας να βρίσκεται προ των πυλών, ωστόσο αυτό δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει να επενδύσεις σε ένα lilac σύνολο. Αν και φαινομενικά αυτή η απόχρωση του απαλού μωβ είναι συνυφασμένη με τους καλοκαιρινούς μήνες, o κόσμος του street style μας έχει αποδείξει ότι είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να προσθέσεις λίγο χρώμα στα looks σου.

Bubblegum pink 

Ναι, το ροζ δεν πρόκειται για μια απλή τάση. Έχοντας καθορίσει την ατζέντα του στυλ για περισσότερες από πέντε σεζόν τώρα, η απόχρωση του bubblegum pink είναι πιο hot από ποτέ και αυτό το φθινόπωρο. Για ένα φανταστικό outfit, μπορείς να το συνδυάσεις με κόκκινες αποχρώσεις ή να το χρησιμοποιήσεις για να ανανεώσεις τυχόν εμπριμέ κομμάτια.

Full cream 

Οι κρεμώδεις αποχρώσεις είναι το «κλειδί» μιας εκλεπτυσμένης και κομψής εμφάνισης. Αν θέλεις να απογειώσεις το look σου, άντλησε έμπνευση από την παραπάνω εμφάνιση και επίλεξε ένα full cream outfit. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Αποχρώσεις του κίτρινου 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FASHION TRENDS (@stylemilkshake)

Αν υπάρχει μια απόχρωση που κυριαρχεί το 2021, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία το κίτρινο. Όπως και το lilac, έτσι και οι αποχρώσεις του κίτρινου έχουν συνδεθεί με το καλοκαίρι, ωστόσο οι τάσεις της μόδας μάς αποδεικνύουν ακόμα μια φορά ότι αυτό το χρώμα μπορεί να δημιουργήσει τα πιο stylish χειμερινά looks. Αν δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις, κράτα σημειώσεις από την παραπάνω εμφάνιση.