Η Στεφανία Λυμπερακάκη aka Stefania εκπροσώπησε την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2021 με το τραγούδι Last Dance. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία από Έλληνες γονείς κι έχει ήδη κερδίσει δυο πρωτιές. Eίναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που έλαβε μέρος την ίδια χρονιά στη Eurovision.

Η ίδια μοιράστηκε μαζί μας μερικά από εκείνα που δύσκολα θα βρεις στο Internet για εκείνη:

Έγινε πρόσφατα παρουσιάστρια και παρουσιάζει τη δική της εκπομπή στο κρατικό κανάλι της Ολλανδίας, ενώ έχει υπάρξει και ηθοποιός με πρωταγωνιστικό ρόλο, επί σειρά ετών και με μεγάλη επιτυχία, στη δημοφιλή καθημερινή σειρά Bruglas.

Τα φαγητά που λατρεύει και θα μπορούσε να τρώει καθημερινά για το υπόλοιπο της ζωής της είναι ο τραχανάς και το σουβλάκι.

Φοβάται πολύ τα περιστέρια.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Η Στεφανία ήταν τόσο ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της στην Eurovision και την εκπροσώπηση της Ελλάδας, που ακόμα και σε στιγμές χαλάρωσης στο ξενοδοχείο ή στα διαλείμματα στην αρένα, παρακολουθούσε παλαιότερους διαγωνισμούς.

Η Στεφανία είναι η νεότερη συμμετοχή του διαγωνισμού για το 2021, η νεότερη συμμετοχή που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα και κατέχει την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία των επιτροπών από το 1993, όπου η Ελλάδα είχε κατακτήσει την 9η θέση.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Η αδελφή της, Νίτσα Λυμπεράκη, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, η οποία όταν ήταν μικρή προστάτευε την Στεφανία στις σχολικές φασαρίες.. Do not mess with Liberakakis.

Έχει δανείσει τη φωνή της σε αρκετές ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως Addams Family, Wonder Park καθώς και στην καμπάνια της Disney  ¨Ξεκινάω¨.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο single,  διασκευή πασίγνωστου τραγουδιού και θα είναι η πρώτη φορά που δίνεται η άδεια για επανεκτέλεση.

Ο μεγαλύτερος αδερφός της Στεφανίας, έγινε πρόσφατα μπαμπάς και μάλιστα η Στεφανία θα γίνει η νονά του.

Όπως τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της, απεχθάνεται το πρωινό ξύπνημα και είναι η μόνη στιγμή της ημέρας που αδυνατεί να υπάρξει γλυκιά.