Η επιστροφή στο γραφείο μετά τις διακοπές σπάνια είναι εύκολη. Συχνά συνοδεύεται από μειωμένη διάθεση, λίγη νευρικότητα και πολύ άγχος. Και ακόμα πιο συχνά από μειωμένη όρεξη για φαγητό. Ή να το θέσουμε καλύτερα για υγιεινό φαγητό.

Θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ πως τις πρώτες μέρες στη δουλειά μετά την άδεια δεν παίρνεις μαζί σου φαγητό. Θέλεις να τα έχεις όλα έτοιμα, χωρίς να έχεις κοπιάσει για να τα φτιάξεις αλλά και χωρίς να τα έχεις κουβαλήσει.

Οι δικαιολογίες για να μην πάρεις μαζί σου το φαγητό στο γραφείο είναι πολλές: Δεν πρόλαβα να μαγειρέψω, δεν έβρισκα μπολ να το μεταφέρω, το ξέχασα, κάνει πολλή ζέστη και φοβήθηκα πως με τόση ώρα στην κίνηση θα χαλάσει και πολλές άλλες.

Το θέμα όμως είναι το πώς θα καταφέρεις να μην ξεχάσεις ξανά να πάρεις το φαγητό σου στη δουλειά. Ίσως εάν βρεις την ιδανική για εσένα lunch bag να μην σου πάει η καρδιά να το αφήσεις σπίτι και να θέλεις να το έχεις συνέχεια μαζί σου.

Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες lunch bags έτσι ώστε να κερδίσεις τα οφέλη του σπιτικού φαγητού χωρίς όμως να στερήσεις το στιλ από τις εμφανίσεις σου! 

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thelunchbags (@thelunchbags)

Στο The Lunch Bags θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από τσάντες μεταφοράς φαγητού, σε πολλά μεγέθη, σχέδια και χρώματα.

Κάθε τσάντα είναι χειροποίητη, σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με τα καλύτερα υλικά, στην Ελλάδα.

Όσον αφορά τον καθαρισμό της τσάντας, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Το υλικό της είναι εσωτερικά αδιάβροχο οπότε εάν κάτι χυθεί μπορείς απλά να την καθαρίσεις με ένα βρεγμένο πανάκι, να την πλύνεις στο χέρι ή ακόμα και να τη βάλεις στο πλυντήριο σε χαμηλή θερμοκρασία (στους 30 βαθμούς, χωρίς στύψιμο).

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thelunchbags (@thelunchbags)

Το καλύτερο είναι πως μπορείς η τσάντα που θα επιλέξεις να έχει κεντημένα τα αρχικά σου. Έτσι και θα είναι πιο προσωπική αλλά και δεν θα την μπερδέψεις με κάποιου συναδέλφου σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι στη σελίδα του προϊόντος πατήσεις το “personalize it”.