Το δεύτερο ραντεβού είναι εξίσου σημαντικό, εάν όχι πιο σημαντικό, με το πρώτο ραντεβού. Δείχνει πως το πρώτο ραντεβού πήγε καλά και φυσικά από αυτό το δεύτερο θα κριθούν πολλά, όπως το εάν θα υπάρξει συνέχεια.

Σημαντικό είναι επίσης και το που θα γίνει το δεύτερο ραντεβού. Πάντα ένα ωραίο μέρος άλλωστε βοηθάει την κατάσταση. Εάν θέλεις λοιπόν να βγεις ένα δεύτερο ραντεβού στην περιοχή του Πειραιά και δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις σου έχουμε βρει μερικές ιδέες για κάθε γούστο. Spots για brunch, καφέ, φαγητό ή ποτό με ωραία ατμόσφαιρα που στήνουν το σκηνικό για το τέλειο ραντεβού!

CHE Cocina y Barra Sudamericana

Στο CHE Cocina y Barra Sudamericana θα νιώσεις σαν να έχεις πάει ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική. Είναι σαν μια μυστική αυλή στην οποία μπορείς να γευτείς, εκτός από συνταγές από το Περού, την Ισπανία και τη Βραζιλία, μερικά από τα πιο πρωτότυπα cocktails που θα έχεις δοκιμάσει.

Belle Amie

Το Belle Amie θα σου τραβήξει αρχικά την προσοχή επειδή στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό στην καρδιά του Πειραιά, στο Πασαλιμάνι. Σε έναν χώρο του οποίου η διακόσμηση συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες πινελιές θα δοκιμάσεις γεύσεις από όλη την Ελλάδα.

Ιστιοπλοϊκός

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Istioploikos (@istioploikoscafe)

Ο Ιστιοπλοϊκός αποτελεί διαχρονική αξία για τον Πειραιά. Βρίσκεται στο Μικρολίμανο, σε ένα σημείο όπου μαζί με το ποτό σου ή τον καφέ σου θα απολαύσεις και τη συγκλονιστική θέα. Εάν είσαι αρκετά τυχερή σε αυτό το δεύτερο ραντεβού ίσως να βρεθείτε και σε ένα από τα live που φιλοξενεί ο Ιστιοπλοϊκός με διάφορους καλλιτέχνες.

Lollobridiga

Το Lollobridiga είναι ένα ιταλικό all day bar στο Μικρολίμανο στο οποίο μπορείς να πας για να απολαύσεις κάθε γεύμα της ημέρας σου καθώς και το ποτό σου. Κάτι που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο είναι η μπαρόκ διακόσμησή του.

Darling all-day coffee bar

Στο Darling θα δεις κάθε απόγευμα όποιον εργάζεται στην περιοχή του Πειραιά να πίνει το after office ποτό του. Όταν θα βγεις όμως εκεί ραντεβού μην παραλείψεις εκτός από ποτό να δοκιμάσεις και κάποιο από τα γλυκά τους.

Hams & Clams

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hams and Clams (@hamsandclams)

Το Hams & Clams είναι το “αδερφάκι” του wine bar Corks & Forks. Μπορεί να είναι ένα μικρό μαγαζάκι αλλά έχει να σου προσφέρει δεκάδες επιλογές σε οστρακοειδή και θαλασσινά τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με ένα κρασί ή με ένα κοκτέιλ.

Rockfellas

Ένα από τα πιο αγαπημένα μπαρ στον Πειραιά βρίσκεται στον εσωτερικό δρόμο στη Μαρίνα Ζέας. Εκεί θα πας για να ακούσεις ωραία μουσική, jazz, blues, soul, disco, και φυσικά για να απολαύσεις μερικά από τα καλύτερα cocktails και signature ποτά.

Pancho Cantina Y Coctelería Mexicana

Άλλο ένα μαγαζί που θα σε ταξιδέψει, αυτή τη φορά από το Μικρολίμανο στο Μεξικό. Εδώ θα γευτείς αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις αλλά και υπέροχα cocktails.

Ακόμα και εάν δεν πάει καλά το δεύτερο ραντεβού ίσως έχεις βρει το νέο σου στεκι!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 8 ταράτσες της Αθήνας που θα σε βοηθήσουν να βρεις το καλοκαιρινό mood που αναζητάς