Η Μικαέλα Παρασκευά, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Διατηρεί φυσικό κατάστημα που ασχολείται με τη γυναικεία μόδα, κάτι που αγαπάει πολύ, και παράλληλα έχει και το e-shop της επιχείρησης.

Το κομμάτι του Instagram, μπήκε τυχαία στη ζωή της, όταν ξεκίνησε να βγάζει φωτογραφίες με ρούχα για το κατάστημά της. Είναι κάτι που δεν το κυνήγησε, ήρθε μόνο του και το αγάπησε στην πορεία. Έπειτα ήρθαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με προϊόντα ομορφιάς και ξεκίνησε να ασχολείται και με το κομμάτι αυτό. Πλέον, συνεργάζεται με πολλές εταιρείες και όλο αυτό αποτελεί μέρος της καθημερινότητας της! Λόγω του καλοκαιριού ταξιδεύει πολύ συχνά με την οικογένειά της και δημιουργεί περιεχόμενο για τις εταιρείες και τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη || (@mikaela_prs)

Έχεις μια ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθείς ευλαβικά κάθε πρωί;

Η ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθώ ευλαβικά κάθε πρωί, είναι να πλύνω το πρόσωπο μου με το αγαπημένο μου προϊόν καθαρισμού, να το στεγνώσω, να απλώσω το serum μου και έπειτα την κρέμα ημέρας. Αν πρόκειται να βγω αμέσως, θα βάλω και την αντηλιακή μου.

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς ή οι δραστηριότητες που σε βοηθούν αυτήν την περίοδο να νιώσεις αμέσως πιο αναζωογονημένη;

Τα προϊόντα ομορφιάς που με βοηθούν να νιώσω αναζωογονημένη, είναι το λαδάκι προσώπου από την εταιρία KYKLOS by Elena Lenou, το ενυδατικό spray προσώπου με φραγκόσυκο αλλά και το lip balm της αγαπημένης μου Weleda. Σαν δραστηριότητα με αναζωογονεί μία ήρεμη βόλτα.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη || (@mikaela_prs)

Εάν είχες μια ολόκληρη μέρα μόνο για τον εαυτό σου, χωρίς καμία ευθύνη, πού θα ήσουν και τι θα έκανες;

Μία ολόκληρη μέρα είναι άπιαστο όνειρο αλλά θα μπορούσα πραγματικά να τη γεμίσω. Αρχικά θα έπινα τον πρωινό καφέ με τις φίλες μου και μετά θα περνούσα τη μέρα μου σε ένα spa κάνοντας θεραπείες, μασάζ, νύχια, μαλλιά και ό,τι άλλο είχε! Για κλείσιμο, ίσως ένα χαλαρό κρασάκι και ύπνο νωρίς.

Έχεις κάποια συνήθεια σχετικά με την αυτοφροντίδα σου ή την ομορφιά, που θεωρείς πως είναι λίγο ασυνήθιστη ή περίεργη;

Μία περίεργη συνήθεια θα μπορούσα να πω πως είναι να σκουπίζω το πρόσωπο μου με χαρτομάντηλο και όχι με πετσέτα. Επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν κάνω ντεμακιγιάζ και να πλύνω το πρόσωπο μου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη || (@mikaela_prs)

Υπάρχει κάτι σχετικό με την προσωπική σου φροντίδα και ευεξία που έχεις στερηθεί τον τελευταίο χρόνο;

Ιδανικά θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου, για να μπορώ να είμαι πιο άνετη. Δεν παραπονιέμαι όμως, τα καταφέρνω. Απλά θα με δεις με μία μάσκα προσώπου να κάνω παράλληλα και άλλες δουλειές! Ή να απλώνω λαδάκι στο πρόσωπο μου, τρέχοντας να ετοιμάσω την μεγάλη μου κόρη για το σχολείο!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Θάλεια Ιωάννου: ”Δεν ταξιδεύω για να βρω ένα καινούργιο σπίτι, αλλά, για να μπω και να γνωρίσω τα σπίτια των άλλων”