Δεν έχει περάσει ούτε μια στιγμή από την κυκλοφορία του «Knives Out» του 2019 που δεν έχουμε σκεφτεί τον Chris Evans και το πλεκτό πουλόβερ του.

Με το περιοδικό Deadline να αναφέρει ότι η συνέχεια της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσει τη μαγνητοσκόπηση φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα και με ένα cast που περιλαμβάνει τους Kathryn Hahn και Dave Bautista, δεν μπορούμε να κρύψουμε την ανυπομονησία μας για το δεύτερο part της άκρως επιτυχημένης ταινίας.

Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης του «Knives Out», Rian Johnson και το αστέρι Daniel Craig, επιστρέφουν επίσης, οπότε ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό. Οι λεπτομέρειες σχετικά με το sequel της ταινίας είναι λιγοστές, ωστόσο γνωρίζουμε ότι o Detective Benoit Blanc, θα κληθεί να λύσει ένα μυστήριο που περιστρέφεται γύρω από ένα μεγάλο cast υπόπτων.

Παρακάτω θα βρεις όσα έχουμε μάθει μέχρι τώρα

Εκτός από τον Daniel Craig, ο οποίος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, στην Ελλάδα αναμένουμε και τον Edward Norton. Δυστυχώς, ο ρόλος του είναι ακόμη άγνωστος, ωστόσο είναι σε θέση να μας εκπλήξει με οποιονδήποτε ρόλο κι αν του δοθεί. Είναι βέβαιο.

Ο Dave Bautista, είναι ακόμη ένα πρόσωπο του cast για το «Knives Out 2». Η Kathryn Hahn φαίνεται ότι κι εκείνη θα αποτελέσει ένα επιπλέον μέλος της ομάδας και θα προσθέσει στη λίστα της ακόμη έναν μυστικό χαρακτήρα. Το περιοδικό Deadline ανέφερε ότι κι η Janelle Monáe θα συμμετάσχει στο cast με έναν εξίσου άγνωστο ρόλο χωρίς να ξέρουμε αν θα αποτελέσει έναν από τους πολλούς υπόπτους που διερευνά ο Benoit Blanc. Ο Leslie Odom Jr, με τη σειρά του προσπαθεί να διευρύνει το ρεπερτόριο του μυστηρίου της ταινίας.

Αν κι ο ρόλος του είναι ακόμη άγνωστος, τον έχουμε δει ως Dr. Arbuthnot στο «Murder on the Orient Express» του 2017, ως Maliko Christo στην ταινία «Vanished», ως Peter Collier στη σειρά «Person of Interest» και ως Reverend Curtis Scott στη σειρά «Law & Order: SVU».

Η Madelyn Cline κι η Kate Hudson θα αποτελέσουν επίσης μέρος του cast της ταινίας. Όπως όλοι οι ρόλοι του «Knives Out 2», έτσι και στην περίπτωση της Cline και Hudson, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή τους.