Τα ολόσωμα μαγιό κερδίζουν συνεχώς έδαφος, καθώς είναι elegant μαγιό και κάνουν το σώμα να φαίνεται σμιλευμένο και πολύ θηλυκό. Εμείς ξεχωρίσαμε πέντε ολόσωμα μαγιό από το thelady.gr, που έχουν ιδιαίτερο στυλ και χρώματα που θα λατρέψεις.

Ολόσωμο μαγιό σε γήινα χρώματα

Αυτό το ολόσωμο μαγιό μας κέρδισε για το περίτεχνο σχέδιό του. Ιδίως το χρώμα της terra cotta μοιάζει ιδανική επιλογή για μελαχρινά δέρματα και μαύρα μαλλιά. Μπορείς να το συνδυάσεις με ψάθινα μεγάλα καπέλα ή μαύρα κοκάλινα γυαλιά ηλίου. Έχει μοναδική εφαρμογή στο σώμα και αναδεικνύει τις ψηλές σιλουέτες.

5 προτάσεις για ολόσωμο μαγιό το 2021
thelady.gr

Λευκό μαγιό με ανοίγματα

Το λευκό στα μαγιό αποπνέει φρεσκάδα και ενέργεια. Το συγκεκριμένο μαγιό δεν είναι ένα κλασικό ολόσωμο μαγιό. Τα ανοίγματα στα πλευρά και το στέρνο το κάνουν να διαφέρει μέσα στο πλήθος.

Η πλάτη του είναι επίσης ανοιχτή και το δέσιμό του στηρίζεται στον έναν ώμο. Φόρεσε αυτό το μαγιό με μεταλλικά αξεσουάρ στο μπράτσο και κοσμήματα αστραγάλου για να ολοκληρώσεις ένα trendy summer look.

5 προτάσεις για ολόσωμο μαγιό το 2
thelady.gr

Fluo κίτρινο μαγιό

Αγαπήσαμε αυτό το ολόσωμο μαγιό από την πρώτη στιγμή για τον edgy χαρακτήρα του. Αν, λοιπόν, είσαι και εσυ ένα ατίθασο πνεύμα, ήρθε η ώρα να κάνεις ένα δυνατό statement στην παραλία.

Με το μαγιό αυτό είναι αδύνατον να περάσεις απαρατήρητη!  Φορώντας ένα fluo μαγιό δεν περιμένεις να αρχίσει το beach party. Το ξεκινάς εσύ!

5 προτάσεις για ολόσωμο μαγιό το 2
thelady.gr

Ολόσωμο μαγιό με περίτεχνους κόμπους μπροστά

Πρόκειται για ένα ασυναγώνιστα χαριτωμένο και ταυτόχρονα φλογερά sexy ολόσωμο μαγιό που έχει ισπανικό αέρα. Με το μαγιό Catalonia ετοιμάσου για πολύ νάζι και άρωμα αισθησιακού καλοκαιριού.

Συνδύασε το μαγιό αυτό με hair accessories, ψάθινα καπέλα και το πιο εκφραστικό σου χαμόγελο. Κέρδισε τις εντυπώσεις με στυλ που μαγνητίζει!

5 προτάσεις για ολόσωμο μαγιό το 2
thelady.gr

Φλοράλ ολόσωμο μαγιό

Ένα μαγιό για κάθε κορίτσι με φινέτσα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Το Dubai swimwear από το thelady.gr σε μεταφέρει σε ένα κόσμο γεμάτο κομψότητα και χρώμα. Αν αγαπάς τη φρεσκάδα των λουλουδιών και το star quality, αυτό το μαγιό είναι σίγουρα για σένα!

5 προτάσεις για ολόσωμο μαγιό το 2
thelady.gr

Επισκέψου το thelady.gr και βρες ακόμη περισσότερα γυναικεία μαγιό, ολόσωμα και bikini για να προσθέσεις στην καλοκαιρινή συλλογή σου. Διάλεξε το μαγιό που σε εκφράζει και επωφελήσου από τις φιλικές τιμές του πιο girly and fashionable e-shop της Ελλάδας.