Ας παραδεχτούμε, πως όλες έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να χαζεύει επί ώρες στα luxury e-shops, κοιτάζοντας και βάζοντας στο wishlist μας, δεκάδες κομμάτια από αγαπημένα brands και οίκους.

Στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι κομμάτια που ή θα περιμένουμε τις εκπτώσεις ή μπορεί και να παραμείνουν στη λίστα επιθυμιών μας. Αν δεν χρειαζόσουν τον μισθό δυο και παραπάνω μηνών για μια τέτοια αγορά, έχεις σκεφτεί τι από όλα αυτά τα luxury προϊόντα που έχεις βάλει στο μάτι, θα αγόραζες;

Μια τσάντα Dior ή Carolina Herrera, ένα ζευγάρι Jimmy Choo, τα Gucci platform loafers; Αλήθεια, ποια δεν θα ήθελε ένα Versace φόρεμα ή μία κλασική Burberry καπαρντίνα;

Dior Saddle bag (2.600€)

Η τσαντα με το ανορθόδοξο σχήμα που στο μυαλό μας την έχουμε συνδυάσει με τον iconic χαρακτήρα της Carrie Bradshaw, από το Sex & the city. Μια τσάντα που έρχεται από τα 90s σχεδιασμένη από τον John Galliano, πλέον θεωρείται μια από της πιο fashion επιλογές.

Horsebit Pearl Embellished Platform Loafers, Gucci (1.295€)

Ένα διαχρονικό ζευγάρι παπούτσια το οποίο μπορεί να συνοδεύσει από το αυστηρό ανδρόγυνο κοστούμι σου, μέχρι μία mini φούστα. Προτίμησε ένα σχέδιο λιγάκι πιο ιδιαίτερο, με σταθερό χοντρό τακούνι και εντυπωσιακές πέρλες για design.

Insignia Satchel, Carolina Herrera (1,145.00€)

Μια μαύρη δερμάτινη τσάντα, σαφώς και είναι ένα από τα βασικά κομμάτια που πρέπει να επενδύσεις. Προτίμησε μια κλασική γραμμή, που θα σου διασφαλίσει την διαχρονικότητά της. Μια Carolina Herrera, σίγουρα αποτελεί επιλογή που δεν θα συναντάς παντού.

Le Chiquito homme, Jacquemus (440€)

Ένας οίκος που τον τελευταίο καιρό εκτοξεύεται με γοργούς ρυθμούς. Η επιλογή μιας μικρής τσάντας του συγκεκριμένου οίκου, σε λευκό χρώμα, μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη, όλες τις εποχές και σε όλες τις περιστάσεις.

Jimmy Choo BING mules (895€)

Πλέον είναι iconic και κυκλοφορούν με στρας αλλά και πέρλες, σουέντ αλλά και δερμάτινα.

Monolith boots, Prada (1,100€)

Εμπνευσμένες από τις στρατιωτικές μπότες, τα δερμάτινα αρβυλάκια του οίκου Prada έρχονται μαζί με το nylon μικρό πορτοφολάκι που δένει στον αστράγαλο. Η λαστιχένια, τρακτερωτή σόλα τους είναι 55mm αν σε ενδιαφέρει αυτή η λεπτομέρεια.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ERICA KENTOSH (@ericakentosh)

The Long Waterloo Heritage Trench Coat (1.850€)

Εάν μιλάμε για statement κομμάτια, τότε σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Burberry καπαρντίνες. Προτίμησε μία μακριά στη κλασική μπεζ απόχρωση.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AHREUM AHN (@ahnahr)

Sculptural shoulder cut-out dress, Versace (1.380€)

Μαύρο φόρεμα. Όπως έχει πει η Donatella Versace σε πολλές συνεντεύξεις της, το φόρεμα αποτελεί όπλο για μια γυναίκα. Είμαστε σίγουροι, πως ο αδερφός της Gianni, της έδωσε μερικά από τα ισχυρότερα όπλα. Aν μιλάμε για μαύρο θηλυκό φόρεμα, τότε σίγουρα μιλάμε για Versace.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naar_moda (@naar_moda)

featured photo: thestreetvibe.com