Κάθε ζώδιο έχει μια συζήτηση την οποία αποφεύγει με κάθε κόστος. Είτε αφορά κάποια ευαίσθητα θέματα είτε το θίγει προσωπικά και δεν είναι έτοιμο να τη διαχειριστεί με ψυχραιμία. Διάβασε ποια είναι η συζήτηση που προτιμάς να προσπεράσεις ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός: η αξιολόγηση των επιδόσεων

Σε κανέναν δεν αρέσει να “μπλέκει” με τον εργοδότη του. Ωστόσο, ο Κριός που θέλει να τα κάνει όλα τέλεια και δεν του αρέσει να δέχεται οδηγίες, το σιχαίνεται. Δε μπορεί να διαχειριστεί bossy συμπεριφορές αυτό το ζώδιο, ούτε καν από όσους έχουν αυτή την αρμοδιότητα. Για να μην εκνευριστεί, λοιπόν, αποφεύγει τέτοιες συζητήσεις με κάθε κόστος.

Ταύρος: κάθε συζήτηση που ξεκινάει με τη λέξη “έκπληξη”

Κανείς δε σιχαίνεται τις εκπλήξεις όσο ο Ταύρος. Σοβαρά, αν θες να βασανίσεις έναν Ταύρο, οργάνωσε του πάρτι έκπληξη. Το πιο πιθανό είναι πως θα βρει μια δικαιολογία να φύγει στα πρώτα πέντε λεπτά. Αυτό το ζώδιο έχει ανάγκη να έχει τον έλεγχο και να νιώθει άνετα. Οτιδήποτε το βγάζει από το comfort zone του το διαβάζει ως “απειλή”.

Δίδυμοι: η “τι είμαστε” συζήτηση

Οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν ένα θέμα με τη δέσμευση. Όταν μια σχέση αρχίζει να σοβαρεύει, προτιμούν να φύγουν τρέχοντας. Αν πας σε αυτό το ζώδιο για να κάνεις τη συζήτηση του ξεκαθαρίσματος, οι πιθανότητες να υποστείς ghosting την επόμενη μέρα είναι αρκετές.

Καρκίνος: επικαιρότητα

Δεν είναι ότι δε νοιάζεται για το τι γίνεται στον κόσμο. Απλά είναι τόσο ευαίσθητος που θα αγχωθεί και δε θα ξέρει πως να διαχειριστεί όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. Δε μπορεί να κάνει χιούμορ για την κλιματική αλλαγή ή τον κορονοϊό. Προτιμά να μην το συζητήσει καν γιατί ίσως και να μην τον παίρνει ο ύπνος το βράδυ.

Λέων: συζητήσεις που δεν τον αφορούν

Ο Λέων θέλει να είναι στο κέντρο της προσοχής. Αν η συζήτηση αφορά κάποιον άλλο και όχι εκείνον στην καλύτερη θα βαρεθεί, στη χειρότερη θα θιχτεί. Πάντα νιώθει πως έχει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον να πει και δε δέχεται το να μην είσαι κάτι παραπάνω από περίεργος να το ακούσεις.

Παρθένος: “πες μου περισσότερα για εσένα”

Αν έχεις στον κύκλο σου κάποιον που πάντα στην ερώτηση “πώς είσαι;” απαντάει ενστικτωδώς “καλά”, τότε είναι σίγουρα Παρθένος. Οι Παρθένοι είναι ευαίσθητα άτομα και αγαπούν την ιδιωτικότητα. Προτιμούν να τους βασανίσεις, παρά να τους αναγκάσεις να μιλήσουν για εκείνους. Αυτή είναι μια ποιότητα που σίγουρα τους κάνει μυστηριώδεις, αλλά είναι φίλοι σου μπορεί και να σε εκνευρίσει. Δεν έχει πλάκα να κάνεις παρέα πέντε χρόνια με κάποιον και να μην ξέρεις καν πως έχει δίδυμο αδερφό.

Ζυγός: κάθε συζήτηση που περιλαμβάνει φωνές

Στον ιδανικό κόσμο των Ζυγών, όλοι τα πάνε καλά με όλους, δεν υπάρχουν διαφωνίες και φωνές. Ακόμα και οι καυγάδες σε σειρές και ταινίες μπορούν να φρικάρουν έναν Ζυγό ο οποίος κυριολεκτικά δε μπορεί να διαχειριστεί τις εντάσεις.

Σκορπιός: η “είμαστε απλά φίλοι” συζήτηση

Οι Σκορπιοί είναι ζηλιάρικα πλάσματα. Πάντα είναι καχύποπτοι και ψάχνουν λόγους να μην εμπιστευτούν κάποιον, ακόμα και τον καλύτερο φίλο τους, το σύντροφό τους ή τον αγαπημένο συνεργάτη τους. Όσο πλατωνική κι αν είναι μια σχέση, ο Σκορπιός θα βρει έναν λόγο να ζηλέψει. Όπως καταλαβαίνεις, η απάντηση “δεν παίζει κάτι, είναι απλά φίλος μου” είναι μια απάντηση που δε μπορεί να δεχτεί αυτό το ζώδιο.

Τοξότης: το small talk

Συζητήσεις για τον καιρό, το τριήμερο και το τι παίζει στο Twitter, ο Τοξότης τις αποφεύγει συστηματικά. Ενδιαφέρεται για βαθύτερες αλήθειες και πιο σημαντικά ζητήματα. Ενδιαφέρεται να ανταλλάξει απόψεις για την κλιματική αλλαγή και την ύπαρξη του Θεού. Όχι για το τι θα κάνεις το Πάσχα και αν πήρες μαζί σου ομπρέλα.

Αιγόκερως: “Oops”

Ο Αιγόκερως, το ζώδιο του “η καριέρα πάνω από όλα”, δεν ανέχεται λάθη. Απλά μην πας να του πεις ότι κάτι πήγε στραβά. Δεν είναι προβλέψιμες οι αντιδράσεις του. Δεν το ανέχεται πάντως. Αυτός είναι και ο λόγος που γίνεται ο πιο αγαπημένος συνεργάτης και ο πιο αποτελεσματικός manager.

Υδροχόος: κάθε εξήγηση των κανόνων

Όρια; Τι είναι αυτά. Ο Υδροχόος δεν τα βλέπει καν. Κάθε συζήτηση που αφορά κανόνες, όρια, τιμωρίες τον κάνει να θέλει να φύγει τρέχοντας. Δεν μπορείς να πεις σε αυτό το ζώδιο πώς να ζήσει τη ζωή του ή ότι κάποια πράγματα είναι απαγορευμένα. Οι κανόνες δεν τον αφορούν.

Ιχθύες: συζητήσεις που περιλαμβάνουν πάνω από τρεις ανθρώπους

Οι Ιχθύες έχουν τρομερή ενσυναίσθηση και η διάθεση των γύρω τους τους επηρεάζει εύκολα. Μπορείς λοιπόν να φανταστείς πόσο εξουθενωμένοι μπορεί να νιώθουν όταν πρέπει να διαχειριστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματα πολλών ατόμων.

featured image: purewow.com