Είσαι στην αρχή της σχέσης σου και προσπαθείς με στυλ να πάρεις μια τηγανητή πατάτα από το πιάτο του αγοριού σου. Σε λίγα δευτερόλεπτα συνειδητοποιείς πως μάλλον είσαι σε σχέση με τον Joey Tribbiani. Ευτυχώς, μια έρευνα διαλεύκανε το γιατί εξοργίζεται ο φίλος σου κάθε φορά που πας να τσιμπήσεις λίγο από το φαγητό του.

Το From Mars έκανε μια έρευνα με 2.000 συμμετέχοντες με θέμα τις συνήθειες και τους κανόνες τους στο dating

6 κανόνες στις σχέσεις που αξίζει να σπάσεις

Η έρευνα αυτή αποκάλυψε πως παίρνει 4 μήνες σχέσης πριν οι άντρες να είναι ΟΚ με το να μοιραστούν το φαγητό τους με τη σύντροφό τους. Σε ένα παράλληλο σύμπαν αυτή τη στιγμή ο Joey Tribbiani γνέφει ειρωνικά.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα άλλα θέματα που διαλεύκανε η έρευνα, το 67% των αντρών δε νιώθει άνετα να συζητήσει για την περίοδο. Αλλά μόλις μετά τους πρώτους έξι μήνες της σχέσης. Ενώ, 1/5 άντρες δήλωσε πως δε θέλει να βλέπει την οδοντόκρεμα της συντρόφου του στο μπάνιο του. Τουλάχιστον, αν δεν έχουν περάσει πέντε μήνες σχέσης.

Το 25% των αντρών είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν ένα συρτάρι στην κοπέλα τους για τα πράγματά της, στους πρώτους 3-6 μήνες. Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του “άνετου φούτερ”: Το 78% των αντρών, χαίρεται να το δανείζει στη φίλη του. Μόνο αφού έχουν περάσει πέντε μήνες μαζί.

Στον αντίποδα, μια στις τρεις γυναίκες δήλωσε πως δε θέλει να κάνει την ανάγκη του ο σύντροφός της με την πόρτα ανοιχτή. Επιπλέον, οι γυναίκες δε θέλουν να συζητούν ζητήματα που αφορούν την τουαλέτα πριν τους δέκα μήνες μιας σχέσης. Οι άντρες, πάλι, στους επτά μήνες νιώθουν ΟΚ με αυτό.

Να συμφωνήσουμε πως άντρες και γυναίκες είμαστε ιδιαίτερα και ενδιαφέροντα πλάσματα;

featured image: Reddit