Η Madonna είναι εδώ και έξι μήνες σε περιοδεία για το ‘Madame X’. Παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα κατάφερε να δώσει μερικές “συμβουλές” στον Prince Harry και τη Meghan Markle μέσα σε όλο το drama που βίωσαν.

Η pop queen, έβγαλε ένα video και το ανέβασε στο Instagram με caption “Do Megan [sic] and Prince Harry want to sublet my apartment on Central Park West??”, προτείνοντας στο ζευγάρι να μείνει στο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη, παρά στον Καναδά που είχαν στο μυαλό τους. Ενώ λοιπόν ο Πρίγκηπας και η Δούκισσα επιβεβαίωσαν τη μετακόμισή τους στον Καναδά, η Madonna τους συμβουλεύει: Μην τρέξετε στον Καναδά, είναι τόσο βαρετός”.

Το Madonna, κατά καιρούς με τις κινήσεις και τις δηλώσεις του έχει δείξει ποια πράγματα θεωρεί βαρετά. Ας δούμε μερικά από αυτά:

Το Walk of Fame

Είναι αναμενόμενο να αναρωτηθεί κανείς γιατί η Madonna δεν έχει το δικό της αστέρι στο Walk of Fame του Hollywood. Το 1990 στη σταρ είχε προταθεί, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Αν και ποτέ δεν έχει πει δημόσια πως βρίσκει βαρετή την ιδέα, από ό,τι φαίνεται το concept δεν την αφορά.

Το να είναι soccer mom

Το ότι η Madonna είναι διαθέσιμη να επινοικιάσει το διαμέρισμά της στον Harry και τη Meghan δεν προκαλεί αίσθηση. Πρόσφατα “γκρίνιαξε” ότι δεν έχει “καμία ζωή” εξαιτίας της αναπτυσσόμενης καριέρας του γιου της, Ντέιβιντ, στην Πορτογαλία. “Κάθε γυναίκα που είναι μαμά αθλητή θα μπορούσε να πει ότι κάτι τέτοιο απαιτεί να μην έχεις ζωή με κάποιο τρόπο, γιατί τα πράγματα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα και τα παιχνίδια αλλάζουν από το Σαββατοκύριακο στο Σαββατοκύριακο … Είναι αδύνατο να κάνεις σχέδια”.

Την κόντρα της με τη Lady Gaga

Υπήρξε ένταση μεταξύ της Lady Gaga και της Madonna εδώ και χρόνια. Την ένταση πυροδότησε η Madonna επικρίνοντας δημόσια τη Gaga. Το παράπονο; “έσκισε κατάφωρα ένα από τα τραγούδια μου”.

Η Μαντόνα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Rolling Stone ότι ενώ ήταν αρχικά ανήσυχη για την υποτιθέμενη κλοπή, «δεν ενδιαφέρεται πια» και βρίσκει τη διαμάχη «βαρετή».

Τον Sir Paul McCartney

Πίσω στο 2009, η Madonna είπε στην The Telegraph ότι θα βαριόταν πολύ αν υιοθετούσε τη σκηνική παρουσία του Sir Paul McCartney.

Τη σύγχρονη μουσική

Σε συνέντευξή της στη Vogue Italia, η Madonna δήλωσε πως η σημερινή μουσική έχει έλλειψη αυθεντικότητας. Επίσης, πως στο τέλος, όλα τα τραγούδια ακούγονται το ίδιο.

Τα παλιά της τραγούδια και hits

Μιλώντας στους New York Times, η pop queen αποκάλυψε πως έχει βαρεθεί να ακούει τα θρυλικά hits της. Εξηγώντας πως επειδή τα έχει ακούσει χιλιάδες φορές, προτιμά να τα αποφεύγει.

featured image: Page Six