Παρακάτω θα βρεις δέκα ταινίες που θα σε βάλουν σε mood Χριστουγέννων, γιατί είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι, είμαστε λίγες μόλις μέρες μακριά από τις γιορτές.

Last Christmas

Με έμπνευση από τους Wham!, αυτή η ταινία λέει την ιστορία της Kate (Emilia Clarke), η οποία δέχεται να δουλέψει ως ξωτικό του Άι Βασίλη σε ένα κατάστημα. Ωστόσο, εκεί γνωρίζει τον Tom (Henry Golding) και η ζωή της παίρνει έναν απροσδόκητο δρόμο.

The Knight Before Christmas

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix προς το τέλος του Νοεμβρίου (21). Αφορά την ιστορία του ιππότη Sir Cole, που με έναν μαγικό τρόπο μεταφέρεται στο σημερινό Ohio την περίοδο των Χριστουγέννων. Εκεί αρχίζει να κάνει παρέα με την Brooke (Vanessa Hudgens), μια δασκάλα και αθεράπευτα ρομαντική γυναίκα. Ναι, το απόλυτο romance.

Let It Snow

Στο Let It Snow που ήδη μπορείς να απολαύσεις στο Netflix, θα μεταφερθείς σε μια μικρή πόλη, την οποία πλήττει μια χιονοθύελλα τα Χριστούγεννα και με έναν τρόπο φέρνει κοντά μια ομάδα μαθητών.

NOELLE

Το NOELLE είναι μια cute κωμωδία που ανυπομονούμε να δούμε. Σε αυτή, η Noelle Kringle (Anna Kendrick), έχει την ευθύνη να “σώσει” τα Χριστούγεννα όταν ο αδερφός της (Bill Hader) εξαφανίζεται από τον Βόρειο Πόλο, πριν πάρει τη θέση τους μπαμπά του ως ο νέος Santa Claus. Χριστουγεννιάτικα θαύματα και αρκετή δράση σε αυτή την ταινία.

Holiday In The Wild

Για να κρατήσει την καθημερινότητά της σε ένα υγιές επίπεδο αφού ο γιος της φεύγει για το Πανεπιστήμιο, η Kate Conrad (Kristin Davis) από το Μανχάταν κανονίζει έναν “δεύτερο μήνα του μέλιτος” με τον σύζυγό της. Εκείνος, αντί να την ευχαριστήσει, τη χωρίζει. Εκείνη, λοιπόν, αποφασίζει να φύγει solo για σαφάρι στην Αφρική. Κατά τη διάρκεια του τουρ της στη Ζάμπια, βοηθάει τον πιλότο της Derek Holliston (Rob Lowe) να διασώσει ένα ορφανό ελεφαντάκι. Τελικά, καταλήγει να περνάει τα Χριστούγεννα εκεί.

The Princess Switch

Η Margaret, η πανέμορφη Δούκισσα του Montenaro, αλλάζει θέσεις με την Stacy, ένα απλό κορίτσι από το Σικάγο. Οι δυο τους είναι ολόιδιες. Η Margaret, ερωτεύεται τον όμορφο συνεργάτη της Stacy και η Stacy ερωτεύεται τον αρραβωνιαστικό της Margaret.

Love Actually

Χρειάζεται αλήθεια να πούμε κάτι για το Love Actually; Αν δεν το έχεις δει, δες τώρα κιόλας χωρίς δεύτερη σκέψη. Μας ευχαριστείς αργότερα.

The Holiday Calendar

Η Kat Graham υποδύεται μια ταλαντούχα φωτογράφο που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα βέβαια. Κληρονομεί ένα calendar το οποίο μπορεί να προβλέψει το μέλλον.

A Christmas Prince: The Royal Wedding:

Έναν χρόνο αφού η Amber βοήθησε τον Richard να εξασφαλίσει το στέμμα, οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν. Ωστόσο, τα σχέδιά τους μπαίνουν σε κίνδυνο όταν η Amber αμφισβητεί το κατά πόσο είναι σε θέση να γίνει βασίλισσα. Παράλληλα, ο Richard αντιμετωπίζει μια πολιτική κρίση που απειλεί όχι μόνο να επισκιάσει την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και το μέλλον του βασιλείου. Αυτά εξηγεί το Netflix και εμείς έχουμε περιέργεια.

Featured image: elle.com.au