Για να μπορέσεις να απολαύσεις ξέγνοιαστα την πιο όμορφη και ανέμελη εποχή του χρόνου, χρειάζεσαι τους κατάλληλους συμμάχους. Το παιχνίδι και οι δραστηριότητες κάτω από τον ήλιο αποτελούν το απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι των καλοκαιρινών σου διακοπών, γιατί να αφήσεις τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας να βάλουν φρένο σε αυτή την καλοκαιρινή σου απόλαυση; Προετοιμάσου σωστά ανάλογα πάντα με τις ανάγκες τις επιδερμίδας σου και ζήσε το καλοκαίρι άφοβα.

Για το πρόσωπο

Apivita Suncare Oil Balance Tinted SPF 30

Ιδανική για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες αυτή αντηλιακή προστασία ρυθμίζει και τη λιπαρότητα προσφέροντας ματ αποτέλεσμα και προστασία από τη φωτογήρανση.

ofarmakopoiosmou.gr
La Roche Posay Anthelios Ultra Cream SPF50

Ένα αντηλιακό τόσο ασφαλές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή των ματιών. Με XL-Protect για αντηλιακή προστασία ευρέως φάσματος SPF50+ ενάντια στην UVA, UVB, IR και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Ενδείκνυται για χρήστες φακών επαφής, με ανοχή ενάντια στο τσούξιμο των ματιών.

ofarmakopoiosmou.gr
Avene Eau Thermale Solaire Creme SPF50 για ξηρή επιδερμίδα

Ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα και την ξηρή εως πολύ ξηρή επιδερμλιδα, διαθέτει φωτοσταθερό κατοχυρωμένο σύμπλεγμα με βέλτιστη προστασία ευρέος φάσματος UVB-UVA και ένα μοναδικό, ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα.Εμπλουτισμένο με φωτοσταθερή βιταμίνη C και χρωστικές ουσίες, χαρίζει φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα.

ofarmakopoiosmou.gr
Panthenol Extra Sun Care SPF30 Diaphanous Face Gel

Με ειδική βελούδινη σύνθεση και επιλεγμένα UV αντιηλιακά φίλτρα, δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA / UVB. Η προσθήκη της Panthenol και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία. Η Βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ματ αποτέλεσμα, ιδανικό για βάση make up.

ofarmakopoiosmou.gr

Για το σώμα

Vichy Ideal Soleil Hydrating Protective Solar Water SPF30 

Αντηλιακό νερό προστασίας και ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ, εμπλουτισμένο με ευρύ φάσμα φίλτρων UV  παρέχει υψηλή αντηλιακή προστασία, με μια ελαφριά & γρήγορα απορροφήσιμη μορφή.

ofarmakopoiosmou.gr
Nuxe Sun Creme Delicieuse Visage Haute Protection SPF30

Με Ισχυρά Αντιοξειδωτικά Συστατικά, καταπολέμα τα Σημάδια της Γήρανσης και της Φωτογήρανσης.

Bioderma Photoderm Spray SPF 30

Εγγυάται υψηλή προστασία UVA/UVB από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Ενεργοποιεί τις φυσικές άμυνες του δέρματος, προστατεύει από τους κινδύνους της κυτταρικής βλάβης και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση του δέρματος χάρη στην τεχνολογία Cellular Bioprotection®. Extra-ελαφριά υφή, χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη.

ofarmakopoiosmou.gr

Lierac Sunissime Lait Protecteur Energisant Anti-Age Global SPF30 

Aντηλιακό γαλάκτωμα προστασίας SPF30 ολικής αντιγήρανσης, από τα ορατά σημάδια όπως ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και κηλίδες. Προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος ενώ τονώνει την επιδερμίδα. 

ofarmakopoiosmou.gr
 
featured image: kalynparker.com