Το 80s - 90s Smash Hits - 101% Dance Party είναι το event που χρειάζεσαι για τις φετινές Απόκριες

Το 80s – 90s Smash Hits – 101% Dance Party είναι το event που χρειάζεσαι για τις φετινές Απόκριες

Και ο Χρήστος Μήλιος είναι ο DJ που θες να ακούσεις

Αν είσαι από αυτούς που δεν έχουν κανονίσει τίποτα για αυτήν την Κυριακή, μόλις σε σώσαμε. Θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται και η συνήθεια που έγινε λατρεία. Είναι το απόλυτο αποκριάτικο πάρτι, είναι την Κυριακή στις 10 Μαρτίου και είναι στο TRES. Με λίγα - σχετικά -  λόγια είναι το 80’s – 90’s SMASH HITS 101% DANCE PARTY.

Φέτος η ομάδα Fresh and Yellow γιορτάζει την επέτειο 10 χρόνων από την πρώτη διοργάνωση αυτού του πάρτι. Επομένως, έρχεται ξεκάθαρα με άγριες διαθέσεις, γιατί όπως και να το κάνουμε, 10 χρόνια δεν τα λες και λίγα. Οφείλουν, λοιπόν, να τα διαλύσουν όλα στο πέρασμα τους και να σου αφήσουν τις φετινές Απόκριες αξέχαστες. Λίγες μέρες πριν, ο Χρήστος Μήλιος, μέλος της ομάδας και DJ του πάρτι, μας δίνει τα τελευταία hints και οδηγίες για να οργανωθούμε σωστά.

Όταν ακούς «Καρναβάλι» ποιο τραγούδι παίζει αυτόματα στο μυαλό σου;

Τραγούδι; τραγούδια να λες, πολλά τραγούδια, ένα ολόκληρο playlist από πολλά είδη μουσικής που διαμορφώνεται κάθε φορά διαφορετικά. Χαρούμενα, χορευτικά και με τις σωστές δόσεις για χαβαλέ.

Τι σου έμαθαν τα 10 χρόνια που πέρασαν από το πρώτο 80s-90s Smash Hits Party;

Αυτό που μαθαίνεις από την πρώτη στιγμή είναι ότι έχεις μεγάλη ευθύνη για την διασκέδαση των ανθρώπων που θα έρθουν στο event. Το party γίνεται κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς και κάθε Κυριακή της Αποκριάς, δυο μέρες δηλαδή που ο κόσμος βρίσκεται σε γιορτινή, καλή διάθεση και σκοπός σου είναι να την απογειώσεις. Έτσι και ο κόσμος μετά ανταποδίδει και σε κάνει την αγαπημένη του και safe επιλογή για αυτές τις «μεγάλες» νύχτες.

Ποιο είναι αυτό το ένα πράγμα που πρέπει να φέρει κανείς στο πάρτι; Κι αυτό το ένα που καλύτερα να αφήσει σπίτι του;

Φέρε τη σφυρίχτρα σου, φέρε την καραμούζα σου, φέρε την καλή σου διάθεση και άσε στο σπίτι την ντροπή και έλα να χορέψεις χωρίς ενδοιασμούς μέχρι τελικής πτώσης. 101% εγγυημένη διασκέδαση!

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.