Κλείσε τα μάτια. Βρίσκεσαι σε έναν δρόμο γεμάτο boutiques. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε 5th Αvenue ή Champs Elyse ότι σου αρέσει.

Ξέχνα την οικονομική κρίση. Είσαι κάποια άλλη. Περπατάς ανέμελη με χαμόγελο και  σκέφτεσαι πως αυτό που σου λείπει αυτή τη στιγμή είναι μια τσάντα.

Κοιτάς αριστερά, κοιτάς δεξιά, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας στα πόδια σου, ποιόν θα διαλέξεις; Υπάρχουν 8 τσάντες που  η fashionable γυναίκα θα έπρεπε να κρατά.

1. Η κλασική Chanel, σε μαύρο δέρμα. 8 τσάντες που κάθε fashionable γυναίκα θέλει να κρατήσει 2. To μικρό τσαντάκι με την μεγάλη προσωπικότητα. 8 τσάντες που κάθε fashionable γυναίκα θέλει να κρατήσει 3. Ο φάκελος με το φερμουάρ. 8 τσάντες που κάθε fashionable γυναίκα θέλει να κρατήσει 4. Carry-all, σε μαύρο. 8 τσάντες που κάθε fashionable γυναίκα θέλει να κρατήσει 5. H ψάθινη τσάντα. 8 τσάντες που κάθε fashionable γυναίκα θέλει να κρατήσει 6. Ο ταχυδρόμος. 8 τσάντες που κάθε fashionable γυναίκα θέλει να κρατήσει 7. H τσάντα που πάει με όλα. apola2 8. Το κλασικό μονόγραμμα. 8 τσάντες που κάθε fashionable γυναίκα θέλει να κρατήσει Μην το σκέφτεσαι, πάρτε τες όλες.