Τα λευκά sneakers υπάρχουν στη ντουλάπα όλων μας και είναι η εύκολη επιλογή για κάθε outifit. Το κυριότερο όμως μυστικό για να είναι πάντα in style, είναι να διατηρούνται όσο το δυνατόν γίνεται σαν καινούργια. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο.

Διάβασε παρακάτω για 7 tricks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα λευκά sneakers σου να φαίνονται σαν να βγήκαν μόλις από το κουτί.

Χρησιμοποίησε λευκό μανό για να καλύψεις τις γρατσουνιές

Είναι αρκετά απλό. Άμα δεις καμία γρατζουνιά ή μουντζούρα πάνω στα λευκά σου sneakers απλά χρησιμοποίησε λευκό μανό για να τα βελτιώσεις. Κάνει θαύματα!

Χρησιμοποίησε ένα πανάκι με λίγο ξύδι για να εξαφανίσεις τους λεκέδες

Χρησιμοποίησε ένα πανάκι με λίγο ξύδι πάνω και τρίψε μαλακά τους μικρούς λεκέδες στα παπούτσια σου. Τόσο απλά!

Ποτέ μη βάλεις τα sneakers σου στο πλυντήριο ρούχων

Αυτό είναι απαγορευτικό. Ακόμη και σε πρόγραμμα χαμηλής θερμοκρασίας, το πλυντήριο ρούχων είναι αρκετά “σκληρό”. Οπότε προτίμησε να πλένεις τα αγαπημένα σου sneakers στο χέρι.

@sophia roe

Χρησιμοποίησε μία οδοντόβουρτσα για τα δύσκολα σημεία

Χρησιμοποίησε μία παλιά οδοντόβουρτσα, ζεστό νερό και μαλακό σαπούνι αν τα αθλητικά σου έχουν βρωμιές σε δύσκολα μέρη. Τρίψε μαλακά.

Για τους επίμονους λεκέδες χρησιμοποίησε λίγη χλωρίνη αραιωμένη σε νερό

Οι περισσότεροι αποφεύγουν τη χλωρίνη στα λευκά αθλητικά τους και όχι άδικα. Σε μεγάλη ποσότητα και χωρίς προσοχή μπορεί να μετατρέψει το χρώμα των παπουτσιών σου σε κίτρινο. Γι’ αυτό βάλε ένα καπάκι χλωρίνη και 5 νερό για να αραιωθεί καλά. Τρίψε με ένα πανάκι και μην ξεχάσεις να τα ξεβγάλεις με ζεστό νερό μόλις τελειώσεις.

Βάλε μέσα στα sneakers σου χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν γρηγορότερα

Η πιο βαρετή διαδικασία φυσικά είναι να περιμένεις να στεγνώσουν τα παπούτσια σου. Για να τα βοηθήσεις να στεγνώσουν καλύτερα και ευκολότερα βάλε μέσα χαρτί κουζίνας για να απορροφήσουν την έξτρα υγρασία.

Πάντα να τα αποθηκεύεις μέσα στο σπίτι

Η εκτεταμένη έκθεση των αθλητικών σου στον ήλιο και την ατμόσφαιρα μπορεί να οδηγήσει στο να ξεθωριάσουν και να χάσουν το χρώμα τους. Γι’ αυτό να τα αποθηκεύεις πάντα σε ένα δροσερό και σκοτεινό μέρος μέσα στο σπίτι.


featured image: Footwear News