7 φορές που το έπαιξες cool και τελικά δεν άξιζε

7 φορές που το έπαιξες cool και τελικά δεν άξιζε

7 από τις 1.007

Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις μπαίνοντας σε μια σχέση (ή βγαίνοτας με κάποιον) είναι να προσποιείσαι ότι είσαι το “chill girl.” Να έχεις ανάγκη να δείξεις ότι αντέχεις τα πάντα, ότι είσαι κουλ και ότι μπορείς να είσαι ακριβώς αυτό που θέλει εκείνος που έχεις ερωτευτεί παράφορα.

Και είναι αστείο, γιατί το να προσποιείσαι ότι είσαι “chill” σε κάνει να καταστρέφεις ότι είναι αυτό που έχεις, στο λεπτό. Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί.

Παρακάτω λοιπόν, ακολουθούν οι επτά φορές που το έπαιξες κουλ ενώ δεν είχε κανένα νόημα. Ούτε αποτέλεσμα.

Όταν του είπες ότι 'δεν θέλω να το συζητήσουμε'

r6zv6

Το κάνουν οι περισσότεροι από εμάς πιστεύοντας πως με το να πούμε αυτό που μας ενοχλεί θα μας κάνουν να 'χάσουμε' τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Θα φέρναμε στην κουβέντα την κατηγορία 'συναίσθημα' που προσπαθούμε να το κρύψουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Γιατί τι κι αν βγουν στην φόρα τα ψυχολογικά μας; Τι κι αν κλάψουμε ξαφνικά; Θα σου πω εγώ: Τίποτα.

Όταν του είπες πως 'δε με νοιάζει' για κάτι που σε ένοιαζε υπερβολικά πολύ

tumblr_mujad3ro5b1qhdvf5o1_500

Θα βγω με την πρώην μου. Αυτή η φράση που δεν πρέπει να σε νοιάζει το πρώτο 6μηνο που βγαίνεις με κάποιον αλλά τότε είναι που σε νοιάζει υπερβολικά. Ή τότε που σε ρώτησε αν σε ενοχλεί το ότι δεν βγαίνετε πολύ και είπες δε με νοιάζει αλλά τελικά σε ένοιαζε. Από πότε λοιπόν, είναι λάθος το να σε νοιάζουν αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σου; Και κάπως έτσι, έγινες το κορίτσι που δε θα έχανε ποτέ, όπως και να της συμπεριφερόταν.

Όταν προσπάθησες να τον κάνεις να ζηλέψει

giphy-35

Για να του τραβήξεις την προσοχή, για να δείξεις πόσο καλή παρέα κάνεις με αγόρια, πόσο σε θέλουν. Γιατί ήσουν και είσαι κουλ. Άσε μας κουκλίτσα μου, δείξε σε αυτόν που θες ότι τον θες, να ηρεμίσουμε όλοι.

Όταν είπες ψέματα για να φανείς cooler

ydmkq

Η βλακεία με αυτό είναι πως θα το μάθουν κι όταν το μάθουν να δω τι θα κάνεις. Το να ξεκινάς μια σειρά που σιχαίνεσαι επειδή τη βλέπει το αγόρι που θέλεις ή το να ακούς τέκνο επειδή του αρέσει να πηγαίνει σε τέτοιου είδους πάρτυ είναι απλά παθέτικ. Εγώ λέω να δεις Star Wars.

Όταν τον χίωνεις παραπάνω απ' όσο πρέπει

tumblr_nqx1n3rwlm1tvx842o1_500

Γιατί νομίζεις πως το να το παίζεις δύσκολη είναι στοιχείο coolness. Γιατί ίσως είναι το μόνο που σου βγαίνει φυσικά, ειδικά στα αγόρια που θέλεις. Γιατί είναι εύκολο.

Όταν χρειάστηκες 5 ποτά για να πεις αυτα που θέλεις

200

Κλασική κίνηση 20χρονου. Ή μπορεί κλασική κίνηση σε όλες τις ηλικίες αφού για να χαλαρώσεις χρειάζεσαι ένα ποτάκι παραπάνω. Για να πεις όλα αυτά που θέλεις, πρέπει πρώτα να τα πιεις. Και μετά να μη σε πάρει κανείς στα σοβαρά γιατί είσαι ντίρλα. Πάντα έτσι γίνεται εκτός από τις διακοπές στο νησί. Εκεί ο έρωτας για πάντα ζει.

Και όταν δεν θέλησες να πεις αυτά που νιώθεις

tenor-6

Γιατί είσαι κότα. Φοβάσαι και είσαι κότα γιατί ανοίγεσαι και μπορεί να πληγωθείς. Η αλήθεια όμως είναι πως το να λες αυτά που νιώθεις είναι μέρος της διαδικασίας της σχέσης. Μιας διαδικασίας επίπονης εξ΄ολοκλήρου.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.