Η πόλη της Αθήνας ετοιμάζεται να υποδεχτεί την ελίτ των Ελλήνων barista για το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AeroPress, το πιο δυναμικό event στον κόσμο του καφέ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Το πρωτάθλημα, το απόλυτο highlight στην ελληνική σκηνή του καφέ, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Athens Coffee Festival, ένα event που συγκεντρώνει πάνω από 40.000 επισκέπτες ετησίως. Το AeroPress τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει το πιο δυναμικό κοινό! Δεν πρόκειται απλώς για έναν διαγωνισμό καφέ, μιλάμε για το πιο διασκεδαστικό event της χρονιάς με άρωμα καφέ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 6ου Πανελληνίου Διαγωνισμού AeroPress

Μουσική και DJs, παρουσιαστές με χιούμορ και διάθεση και φυσικά οι κριτές του διαγωνισμού, που είναι η αφρόκρεμα στον κόσμο του καφέ, πλαισιώνουν ένα event που θα σου μείνει αξέχαστο είτε συμμετέχεις, είτε απλά το παρακολουθήσεις από κοντά. Barista από όλη την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν για να αναδείξουν τις ικανότητές τους στη μοναδική μέθοδο AeroPress, συνδυάζοντας την τεχνική με την τέχνη για να δημιουργήσουν το τέλειο φλιτζάνι καφέ. Οι προκλήσεις είναι υψηλές, αφού ο νικητής δεν κερδίζει μόνο τον τίτλο του καλύτερου AeroPress Barista της Ελλάδας, αλλά κερδίζει επίσης ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα AeroPress στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, από τις 1 έως τις 3 Δεκεμβρίου 2023. Εκεί, οι πιο ικανοί Barista θα διαγωνιστούν για να αναδείξουν τον απόλυτο πρωταθλητή AeroPress.

Είτε είστε λάτρης του καφέ, είτε απλά αναζητάτε μια νέα εμπειρία γεύσης, σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας αυτήν τη γιορτή του καφέ. Ανακαλύψτε μοναδικές γεύσεις, αρώματα και ροφήματα που θα αναζωογονήσουν τις αισθήσεις σας και θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα. Ήρθε η στιγμή να απολαύσετε τον συνδυασμό της καφετέριας και της απόλυτης διασκέδασης!

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AeroPress:

https://www.youtube.com/watch?v=o4JfKpnPbzk

More info:

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 

Ημερομηνία: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου

Ωράριο: 11:00 – 20:00

Τοποθεσία: Τεχνόπολις, Γκάζι

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 6ου Πανελληνίου Διαγωνισμού AeroPress