Αυτά είναι τα έξι ζώδια που λένε σε όλα ναι, σαν να μην ξέρουν πώς να πουν όχι. Καταλήγουν να χάνουν την ενέργεια και τον ύπνο τους για να ολοκληρώσουν πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν αποφύγει.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δε θέλουν να απογοητεύουν κανέναν, οπότε θα συνεχίσουν να συμφωνούν στο να κάνουν πράγματα ακόμα και όταν το πρόγραμμά τους είναι γεμάτο. Ένα από τα προβλήματα του να δίνει κανείς τον εαυτό του τόσο έντονα, είναι πως η to-do λίστα δε μικραίνει ποτέ. Οι Αιγόκεροι φορτώνουν τόσο πολύ τις λίστες τους που στο τέλος χρειάζεται να προσλάβουν ολόκληρη ομάδα για να ολοκληρώσει όσα έχουν να κάνουν.

Δίδυμοι

Ακόμα ένα πρόβλημα με το να λες ναι σε όλα, είναι πως στο τέλος απλά δεν έχεις χρόνο. Οι Δίδυμοι τείνουν να μην έχουν χρόνο ούτε να τσεκάρουν τα λάθη τους, ούτε να είναι στην ώρα τους. Απλά προσπαθούν να τους κρατήσουν όλους ευχαριστημένους, με αποτέλεσμα να έχουν τη φήμη των φλου και εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα deadlines.

Ζυγός

Οι Ζυγοί μισούν το να λένε όχι, οπότε θα συμφωνήσουν σε κάτι ακόμα και αν δεν έχουν χρόνο να το κάνουν ή δεν ξέρουν πώς να το κάνουν. Αντί να είναι άμεση και ακόμα και να έχουν μια διαφωνία αν χρειαστεί, θα προσπαθήσουν μόνοι τους να καταλάβουν τι χρειάζεται να κάνουν και θα κοιμηθούν στις 5 το πρωί αν χρειαστεί μέχρι να τελειώσουν ένα project.

Κριός

Οι Κριοί είναι εξαιρετικοί στο multitaskingκαι σιχαίνονται το να μην έχουν κάτι να κάνουν. Θα αφοσιωθούν υπερβολικά στο οτιδήποτε, για να μη βαριούνται. Δυστυχώς, όμως, όταν έχεις πολλά πράγματα να κάνεις, χάνεις τις στιγμές που θα μπορούσες να φροντίσεις τον εαυτό σου.

Μπορεί να ξεχνάς να φας, να κοιμηθείς ή ακόμα και να αναγνωρίσεις ότι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Ωστόσο, οι Κριοί δεν τα παρατάνε. Αν αφοσιωθούν σε κάτι, θα το κάνουν.

Ιχθύς

Τα Ψαράκια είναι από τα ζώδια που είναι πάντα εδώ για να βοηθήσουν. Αν κάποιος τους ζητήσει να κάνουν κάτι, θα το κάνουν. Δεν το σκέφτονται καν δεύτερη φορά. Τείνουν να υποτιμούν τον προσωπικό τους χρόνο γιατί δεν είναι εγωιστές και βάζουν πάνω από όλα τις ανάγκες των άλλων. Ωστόσο, πρέπει να ξέρουν πως δεν γίνεται να βοηθήσεις κανέναν, αν αυτό που κάνεις είναι να θυσιάζεις τον εαυτό σου. Οι Ιχθύες χρειάζεται να βρουν τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στο κάνω πράγματα για τους άλλους και στο κάνω πράγματα για τον εαυτό μου.

Υδροχόος

Ενώ οι Υδροχόοι ξέρουν πώς να πουν όχι, δεν το κάνουν, γιατί θέλουν να δείχνουν στους άλλους για πόσα είναι ικανοί. Και η αλήθεια είναι πως είναι ικανοί για όλα. Ωστόσο, λένε ναι σε τόσα πράγματα που στο τέλος ξεχνούν τα σημαντικά. Όταν χάνουν το focus τους, χάνουν και από ποιότητα. Άνθρωποι είναι.

Πηγή: Your Tango

featured image: Elite Daily